PSG spēlētāji netiek saudzēti – izsvilpts tiek arī Ramoss

Viens no Spānijas visu laiku labākajiem aizsargiem Serhio Ramoss aizvadītajā nedēļas nogalē devās laukumā Parīzes “Saint-Germain” sastāvā, tomēr viņš sastapās ar komandas līdzjutēju pretestību, jo viņš visu laiku tika izsvilpts.

Pagājušajā vasarā zvaigžņu plejāde papildināja PSG rindas, ieskaitot Serhio Ramosu, kurš pirms tam ilgus gadus pārstāvēja Madrides “Real” krāsas. Dažādu savainojumu dēļ spānis ļoti daudz laika pavadījis uz rezervistu soliņa, jo svētdienas mačs viņam bija tikai trešais Parīzes komandā Francijas čempionātā.

Ramoss laukumā devās mača 72. minūtē, kad PSG atradās vadībā ar 3:1 pret “Lorient”. Uznākot laukumā jaunam spēlētājam, varētu sagaidīt aplausus un labas emocijas no mājinieku faniem, tomēr tā nebija, jo parīziešu līdzjutēji izsvilpa Ramosu. Bija pat tik slikti, ka Ramoss tika izsvilpts ikreiz, kad pieskārās bumbai.

Savs viedoklis par notikušo bija arī PSG galvenajam trenerim Maurisio Početino. “Svilpieni Ramosa virzienā? Mēs visi esam ietekmēti, domāju, ka tā ir fanu neapmierinātība ar Čempionu līgas rezultātu, tāpēc nedomāju, ka tas ir tieši veltīts viņam. Viņš ir lielisks čempions un pelnījis cieņu kā visi PSG spēlētāji.”

Ņemot vērā visus turnīrus, Ramoss PSG kreklu uzvilcis tikai sešas reizes, turklāt sezonas ievadā pavīdēja baumas, ka spāņa līgums varētu tikt pārtraukts. 36 gadus vecais futbolists nav vienīgais, kurš ticis izsvilpts, jo iepriekš jau vēstījām, ka fanu “mīlestību” saņēma arī komandas lielākās zvaigznes Lionels Mesi un Neimārs.

Kā pavisam neliels mierinājums varētu būt Francijas titula iegūšana pēc gada pārtraukuma. Astoņas kārtas līdz čempionāta beigām Parīzei pieder 12 punktu pārsvars pār tuvāko sekotāju “Marseille”.

sportapils