“Celtic” fans piesakās darbam “Rangers” kioskā un aizbēg, lai redzētu lielo derbiju

Aizvadītajā svētdienā norisinājās viens no senākajiem derbijiem futbola vēsturē starp divām Glāzgovas komandām – “Rangers” un “Celtic”. Ne visiem faniem bija biļetes uz maču, un kāds “Celtic” līdzjutējs pieteicās darbam “Rangers” kioskā.

Jaunietis ieradās uz savu pirmo darba dienu, taču tad viņš devās uz tualetēm, kur palika tik ilgi, kamēr “Celtic” līdzjutēji varēja doties uz tribīnēm. Tajā brīdī viņš saplūda ar viesu komandas līdzjutējiem un kioskā vairāk neatgriezās.

“Vakar satiku zēnu, kurš pieteicās darbam kioskā, bet pēc tam pazuda, turklāt viņš sāka strādāt deviņos no rīta,” sociālajā tīklā “Twitter” rakstīja kāds “Celtic” fans. “Es tev salutēju, puis, tas bija labs gājiens.” Ziņojums sasniedza arī pašu “vaininieku”, kurš atzina, ka viņam esot sāpējušas kājas kurpju dēļ.

Vēlāk viņš pats savā “Twitter” profilā ievietoja fotogrāfiju, kurā redzams dokuments ar informāciju, ka viņš pieteicies darbam “Rangers” kioskā, fotogrāfiju no tualetes, kurā viņš pavadīja ilgu laiku, kā arī no stadiona. “Haha, kas par dienu bija vakardiena. Līga beigusies,” izteicās zēns.

Mačs bija ļoti svarīgs no turnīra tabulas viedokļa, jo komandu, kuras atrodas pirmajās divās vietās, starpā bija trīs punkti. Jau trešajā minūtē vadībā izvirzījās “Rangers”, bet četras minūtes vēlāk “Celtic” vienus vārtus atguva, savukārt pirmā puslaika izskaņā izvirzījās jau vadībā. Otrajā puslaikā rezultāts nemainījās, “Celtic” izcīnīja uzvaru un ieguva sešu punktu pārsvaru brīdī, kad līdz sezonas beigām palikušas vēl sešas spēles.

sportapils