Māņticīgā “Atletico” atkārto lidojumu uz Mančestru

Ar dažu nedēļu nobīdi Madrides “Atletico” bija nepieciešams doties uz Mančestru, tādējādi komandas galvenais treneris Djego Simeone izdarīja visu, lai otrais lidojums uz pilsētu būtu pilnīgi tāds pats kā pirmais.

UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā “Atletico” tikās ar Mančestras “United”. Pirmais mačs noslēdzās ar 1:1, bet marta vidū Madrides komanda devās uz Mančestru, kur izcīnīja panākumu ar 1:0 un garantēja vietu ceturtdaļfinālā. Izloze “Atletico” saveda kopā ar citu Mančestras komandu – “City”.

“Atletico” galvenais treneris Simeone zināms ar savu vienveidīgo spēles stilu, un izmaiņas viņš veic ļoti reti. Tagad varēja arī pārliecināties, ka viņš ir arī ļoti māņticīgs, jo ceļojums uz pirmo ceturtdaļfināla spēli Mančestrā bija tāds pats kā pirms pāris nedēļām.

Abi lidojumi uz Mančestru notika vienā laikā – plkst. 11:30. Tāpat “Atletico” izmantoja to pašu autobusu, lai kļūtu viesnīcā, kurā uzturējās arī marta vidū. Preses konference tika ieplānota arī tajā pašā laikā, ar medijiem arī šoreiz runāja Markoss Lorente, un arī treniņš sākās tāpat kā iepriekš.

Lai gan viss tika perfekti atkārtots, rezultāts uz laukuma bija citādāks. “Atletico”, kas pat varētu teikt, ka spēlēja pēc formāta 5-5-0, lielu daļu mača kaitināja “City”, tomēr 70. minūtē Mančestrai izdevās gūt vārtus, kad precīzi nospēlēja Kevins De Breine.

Interesanti, ka 90 minūšu laikā “Atletico” tā arī neizdarīja nevienu sitienu pa vārtiem. Ja komanda grib tikt tālāk, nākamajā nedēļā Madridē būs jāsāk raidīt bumba vārtu virzienā.

sportapils