Ronaldu izliek dusmas un izšķaida fana mobilo telefonu

Mančestras “United” neveiksmīgā sezona turpinās. Sestdien komanda izbraukumā nespēja pieveikt pastarīti “Everton” (0:1), un pēc mača īpaši neapmierināts bija Krištianu Ronaldu, kurš emociju uzplūdā iesita pa fana mobilo telefonu.

Incidents notika brīdī, kad futbolists pameta laukumu un devās pa tuneli uz ģērbtuvēm. Cilvēki visapkārt pievērsa uzmanību Ronaldu, vairāki bija izvilkuši ārā mobilos telefonus un filmēja, kā “United” spēlētāji dodas prom. Viens no telefoniem gadījās portugālim pa ceļam, un visai spēcīgi viņš pa to iesita, turpinot ceļu tālāk.

Par notikušo zināja arī “United” komanda, kas esot veikusi iekšējo izmeklēšanu, taču notikums nav palicis tikai iekšienē, jo gan Premjerlīga, gan policija pievērsusi uzmanību notikumiem ar Ronaldu un telefonu. Nebija ilgi jāgaida, kad ar komentāru dalījās zēna, kuram piederēja telefons, mamma.

“Mans zēns atradās blakus tunelim un filmēja “United” spēlētājus. Viņš telefonu bija nolicis zemāk, jo Krištianu Ronaldu bija apstājies un novilcis zeķi, jo viņam asiņoja kāja. Mans dēls nolaida telefonu, lai redzēt, kas notiek, turklāt viņš pat nerunāja. Ronaldu gāja garām ļoti, ļoti sliktā garastāvoklī un izsita no rokām dēla telefonu,” notikumus atceras māte.

“Es biju šokā un raudāju, arī Džeikobs bija pilnīgā šokā – viņam ir autisms un dispraksija, tādējādi viņš īsti nesaprata to, kas notiek, līdz brīdim, kad atnācām mājās. Viņš ir ļoti bēdīgs un vairs nevēlas iet uz futbolu. Viņam šī bija pirmā futbola spēle. Līdz tam brīdim mums bija lieliska diena.”

“Ronaldu ir viņa elks. Jā, viņš nespēlē “Everton”, bet Ronaldu ir augstākā līmeņa spēlētājs. Mans dēls vienmēr gaidījis Ronaldu, jo viņš ir ikona. Saprastu, ja viņš būtu vicinājis roku viņam sejā, taču viņš nebija tuvu sejai,” noslēgumā saka māte.

Dažas stundas pēc notikušā Ronaldu atvainojās ar sociālo tīklu palīdzību. “Nekad nav viegli sadzīvot ar emocijām grūtos brīžos, taču mums vienmēr jābūt cienošiem, pacietīgiem un jārāda piemērs jaunajiem cilvēkiem, kuri mīl šo skaisto spēli. Vēlos atvainoties par savu izgājienu un, ja iespējams, uzaicinu fanu uz spēli “Old Trafford”, kas būtu kā “fair-play” zīme.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

sportapils