“City” vārtsargs piedāvā nokārtot attiecības ārpus stadiona

Trešdienas vakarā noskaidrojās atlikušās divas UEFA Čempionu līgas pusfināla dalībnieces. Lai gan Mančestras “City” un Madrides “Atletico” sērija neizcēlās ar daudz gūtajiem vārtiem, netrūka fiziskā kontakta, kas īpaši izpaudās pēc spēles, kad spēlētāji devās uz ģērbtuvēm.

Pagājušajā nedēļā “City” izdevās uzlauzt “Atletico” aizsardzību un izcīnīt uzvaru ar 1:0. Atbildes mačā “Atletico”, kas Mančestrā neizdarīja nevienu sitienu, devās uz priekšu, tomēr “City” labi aizsargājās. Madridē vārti netika gūti, līdz ar to panākumu sērijā ar 1:0 izcīnīja Mančestra.

Augot spriedzei, pieauga arī asumi laukumā. Pēdējās desmit minūtes pagāja augstā intensitātē, bet viss turpinājās arī pēc mača tunelī. Pieejamajā videomateriālā redzams, kā ar “laipnībām” apmainās Džeks Grīlišs un Stefans Savičs. Tāpat redzams, kā “Atletico” aizsargs Sime Vrsaļko kaut ko met “City” spēlētāju virzienā, savukārt Kailu Volkeru spēja apturēt “City” komandas biedrs Edersons.

Daudzi fani gan nepamanīja vēl kādu citu “komunikāciju” starp abu komandu spēlētājiem. “City” trešais vārtsargs Skots Karsons skaļi runājās ar iepriekšminēto Vrsaļko, un pēc Karsona darbībām redzams, ka viņš piedāvājis pretiniekam attiecības nokārtot ārā.

Visās futbolistu tuneļa aktivitātēs iesaistījās arī policija, tādējādi sarunas nepārauga lielākos konfliktos. Bijušais Anglijas izlases futbolists Rio Ferdinands kritizēja “Atletico” par darbībām ārpus laukuma. “Viņiem vajadzētu kaunēties par dažām darbībām, kas tika izdarītas. Laukumā “Atletico” lika spēlēt “City” tā, kā tā sen nebija spēlējusi, taču dažas lietas, kas notika beigās, nebija tādas, ko vajadzētu redzēt futbolā.”

“Lieliska rīcība no “City” puses, kas neatbildēja uz provokācijām. Pieredzējušie spēlētāji ir paaugušies, viņi kontrolē emocijas, jūs redzējāt viņu emocijas, kas nepārsniedza konkrētu robežu.”

sportapils