“Borussia” pārsteidz fanus ar draudzīgo alus cenu

Ikviens sporta līdzjutējs, vērojot spēli vai nu pie televīzijas ekrāna, vai nu stadionā, vēlas iestiprināties ar kādu stiprāku dzērienu. Tāpat ierasts, ka ēdienu un dzērienu cenas arēnās ir krietni paaugstinātas, bet izņēmums ir Dortmundes “Borussia”, kas par ļoti solīdu cenu piedāvā sešas pintes ar alu.

Pateicoties laimīgās stundas piedāvājumam pirms mača sākuma, fani var iegādāties sešas pintes ar alu tikai par 14 eiro. Visas sešas glāzes fani var nest vienlaicīgi, jo saliktas īpašā “vīriešu somā”, kā to nodēvējuši organizatori.

Fotogrāfija, kurā redzams īpašais piedāvājums, ļoti strauji izplatījusies sociālajos tīklos, turklāt to publicēja “Twitter” konts “Footy Bevs”, kas publicē attēlus ar to, kāds alus piedāvājums ir dažādās arēnās. “Borussia” mārketinga nodaļa nepalika klusējot un atbildēja uz ierakstu: “Alum nevajadzētu būt luksusa precei futbolā. Esiet sveicināti Dortmundē.”

Izdevīgais piedāvājums pieejams no brīža, kad cilvēki var ieiet stadionā, līdz aptuveni 90 minūtēm pirms mača sākumam. Tajā pašā laikā īpaši samazināta cena ir arī ēdieniem, tāpēc fani mačam var sagatavoties par draudzīgām cenām.

Angļu līdzjutēji, kuri ir neapmierināti ar alus cenām savā dzimtenē, ātri vien uzslavēja Dortmundes komandu. “Anglijas komandu īpašnieki varētu apskatīties uz šīm cenām un saprast, ka nav jāizspiež no faniem viņu dzīves iekrājumi, lai nopelnītu no pintes alus.”

“Šis ir iemesls, kāpēc Bundeslīga ir labākais čempionāts pasaulē,” teica kāds cits līdzjutējs. “Viņi nečakarē fanus, kā arī vidējais apmeklētības līmenis ir augstākais starp visiem čempionātiem.”

sportapils