Mančestras “United” kapteinis saņem draudus par bumbu mājās

Nepatīkama un stresa pilna šī nedēļa izvērtusies Mančestras “United” kapteinim Harijam Magvairam, jo e-pastā aizsargs saņēmis ziņu, ka viņa mājā tikšot ievietota bumba. Kā ziņo “The Sun”, futbolista mājvietā ieradās policija ar suņiem, lai pārmeklētu visu teritoriju.

Magvairs dzīvo kopā ar līgavu un abu kopīgajiem bērniem. Izteiktie draudi tikuši uztverti ļoti nopietni, un Magvaira ģimene esot bijusi ļoti šokēta. “Pēdējo 24 laikā Harijs saņēmis ļoti nopietnus draudus ģimenes miteklim,” sacīja futbolista pārstāvis.

“Viņš par to ziņojis policijai, kas tagad pārrauga situāciju. Protams, ka Harijam galvenā prioritāte šobrīd ir ģimenes un citu tuvinieku drošība. Viņš turpinās gatavoties nedēļas nogales spēlei, taču nesniegs plašākus komentārus par notikušo.”

“United” šajā sezonā spēlē slikti, neskatoties uz Krištianu Ronaldu piesaisti pagājušajā vasarā. Piecas kārtas līdz čempionāta beigām Mančestra ar 54 punktiem atrodas 6. vietā, bet līdz Čempionu līgas zonai ir trīs punkti, tiesa, tuvākās konkurentes aizvadījušas mazāk spēles.

Būdams kapteinis, Magvairs regulāri sociālajos tīklos ticis kritizēts par demonstrēto sniegumu laukumā, tomēr savs viedoklis par šo bija arī pašam futbolistam. “Ja mans sniegums nebūtu labs un es spēlētu slikti, tad diez vai katru maču uzsāktu starta sastāvā. Ir iemesls, kāpēc abi galvenie treneri lēmuši sūtīt laukumā jau no pirmajām minūtēm.”

“Tajā pašā laikā saprotu, ka esmu komandas kapteinis, es izmaksāju daudz naudas, tāpēc brīžos, kad mums neiet labi un ielaižam vārtus, es tikšu kritizēts.” 2019. gadā Magvairs no Lesteras “City” pārgāja uz “United”, un “Sarkanie velni” par futbolistu samaksāja 87 miljonus, tādējādi aizsargs kļuva par dārgāko savas pozīcijas spēlētāju pasaulē.

sportapils