Taisons lidmašīnā ievaino uzmācīgu pasažieri

Viens no visu laiku labākajiem bokseriem Maiks Taisons ticis apvainots kāda cilvēka iekaustīšanā līdz asinīm, kas šonedēļ noticis lidmašīnā.

Trešdienas vakarā Taisons no Sanfrancisko esot lidojis uz Floridu. Kā pavēstīja aculiecinieks, viņš kopā ar draugu sarunājās ar “Dzelzs Maiku”, un viņš esot bijis ļoti draudzīgs gan ar viņiem, gan ar citiem lidmašīnas pasažieriem. Ar diviem cilvēkiem, no kuriem viens sēdēja tieši aiz Taisona, viņš uzņēma selfijus.

Lai gan sākotnēji viss bijis kārtībā, ar laiku Taisons palicis noguris un vairāk nav vēlējies runāt. Viņš pateicis vienam pasažierim nomierināties, bet mirkli pēc tam esot iekaustījis viņu. Videomateriālu ar notikušo publicēja TMZ.

Taisons īsu brīdi pēc incidenta esot pametis lidmašīnu, savukārt cietušais vīrietis devies uz policiju. Bijušā boksera pārstāvji sacījuši, ka Taisonam cilvēks nav devis mieru, turklāt viņa virzienā tika mesta arī ūdens pudele. Tāpat viņi teica, ka pasažieris bijis agresīvs.

Cietušais, kurš, kā tiek ziņots, esot bijis lielā alkohola reibumā, neesot ļoti palīdzējis policijai ar situācijas izklāstu un neesot gribējis sadarboties ar policiju izmeklēšanas turpinājumā. Interesanti, ka 2020. gada decembrī bijušais čempions sacīja, ka cilvēki otrpus ekrānam esot kļuvuši ļoti drosmīgi un neesot gatavi atbildēt par vārdiem.

sportapils