Pogbā pametis “United” komandas čatu

Francijas izlases futbolists Pols Pogbā varētu būt aizvadījis pēdējo spēli Mančestras “United” sastāvā, par ko varētu liecināt divu piedāvājumu saņemšana no Madrides “Real” un Turīnas “Juventus”, kā arī tas, ka viņš atstājis komandas “WhatsApp” čata grupu.

Pagājušajā nedēļā Pogbā devās laukumā “United” un “Liverpool” spēlē, tomēr laukumā viņš pavadīja tikai desmit minūtes, jo tika nomainīts ikra muskuļa savainojuma dēļ. Pēc sarunas ar kluba ārstu komandas pagaidu galvenais treneris Ralfs Rangniks pavēstīja, ka futbolists šosezon laukumā vairāk nedosies.

“Ārsts man pavēstīja, ka vismaz četras nedēļas nepieciešamas, lai atgūtos no ikra muskuļa savainojuma, un pēdējā sezonas spēle ir maija beigās,” sacīja Rangniks sarunā ar medijiem. “Neuzskatu, ka ir ļoti ticami tas, ka Pogbā šosezon vēl spēlēs.”

Jau ilgāku laiku cirkulējušas baumas, ka Pogbā laiks Mančestrā drīzumā varētu noslēgties. Martā pats futbolists teica, ka “United” sezona ir “beigta”, jo šosezon ar sniegumu klubs nevar lepoties, neizcīnot nevienu trofeju.

“Jābūt atklātam – pēdējās piecas sezonas nav mani apmierinājušas itin nemaz,” Pogbā atzina “Le Figaro”. “Šis gads mums ir miris, mēs neko neuzvarēsim. Vai tas būtu “United” vai kādā citā komandā, taču es vēlos iegūt trofejas.”

Futbolists arī kritizēja “United” par to, ka gadu laikā viņa loma komandā bijusi mainīga, kā arī viņš spēlējis dažādās pozīcijās kopš pārejas no “Juventus” 2016. gadā. Toreiz Mančestra par Pogbā samaksāja 105 miljonus eiro.

“Francijas izlasē ir vienkārši: es spēlēju un daru to savā pozīcijā, es zinu savu lomu un jūtu pārliecību gan no trenera, gan no spēlētājiem. Ir normāli justies citādāk “United”, jo grūti rādīt vienādi labu sniegumu, ja bieži jāmaina pozīcija laukumā vai komandas sistēma, vai komandas biedri. Vai man tiešām ir loma? Es uzdodu jautājumu, bet man nav atbildes.”

Visa situācija esot attīstījusies tālāk, jo Pogbā esot paziņojis komandas biedriem, ka vasarā atstās “United”, turklāt jau tagad futbolists vairāk neesot komandas “WhatsApp” čata grupā, vēstī “The Mirror”. Pogbā līgums beigsies pēc šīs sezonas, un tādas komandas kā “Real” un “Juventus” grib francūzi redzēt savās rindās, tāpat arī “Barcelona” esot interese.

sportapils