“City” nākamajā sezonā atgriezīsies pie vēsturiskām izbraukuma formām

Noslēgumam pamazām tuvojas nacionālie futbola čempionāti Eiropā, un reizē tas nozīmē, ka sāk parādīties informācija par nākamās sezonas spēļu formām. Kļuvis zināms, ka Mančestras “City” 2022. – 2023. gada sezonā izbraukumā spēlēs formās, kas tika izmantotas pirms vairāk nekā desmit gadiem.

Ja tiek runāts par “City” mājas formām, tad prātā nāk baltais un zilais krāsu salikums, bet citādāk ir, ja runā par izbraukuma formām, jo tad daudziem cilvēkiem asociācijas ir ar sarkano un melno krāsu. Otrdien “Twitter” tika publicēti attēli ar izbraukuma formām, un tās ir praktiski tādas pašas, kā savulaik.

Pēdējo reizi “City” izbraukumā izmantoja sarkano un melno krāsu 2011. – 2012. gada sezonā, kad komandas formas veidoja “Umbro”. Šī sezona bija īpaša arī ar to, ka pēc 44 gadu pārtraukuma “City” izcīnīja Anglijas Premjerlīgas titulu. Arī 1969. gadā, kad tika iegūts FA Kauss, “City” īpašumā bija šādas formas.

Salīdzinot vēsturiskās un nākamās sezonas formas, tad galvenā atšķirība ir tāda, ka tagad līnijas būs diagonālas un roku daļa būs melnā krāsā. Citas detaļas pagaidām nav zināmas, bet noteikti, ka, tuvojoties nākamajai sezonai, informācija parādīsies aizvien vairāk.

Noteikti gan, ka “City” spēlētāju un vadības prātos pagaidām nav domas par nākamo sezonu, jo gaidāma ļoti saspringta sezonas galotne. UEFA Čempionu līgā Mančestra ir pusfinālā, un pēc pirmā mača tā atrodas vadībā ar 4:3 pret Madrides “Real”, savukārt Anglijas Premjerlīgā noris aktīva cīņa par titulu, pagaidām apsteidzot otrās vietas īpašnieci “Liverpool” tikai par punktu.

sportapils