“Everton” fani traucē “Chelsea” spēlētāju miegu ar salūta palīdzību

Aizvadītajā nedēļas nogalē Anglijas Premjerlīgā Londonas “Chelsea” aizvadīja spēli Liverpūlē pret vietējo “Everton”. Lai iegūtu kādu priekšrocību un pakaitinātu pretiniekus, “Everton” līdzjutēji naktī pie viesnīcas, kurā apmetās “Chelsea” spēlētāji, palaida salūtu.

Uz spēli “Chelsea” ieradās jau sestdien, un pa nakti palika “Hilton” viesnīcā. Kā tiek ziņots, tad mazliet pēc pusnakts ārā pie viesnīcas “Everton” fani esot sākuši salūtu, kas ilga vismaz pusotras stundas garumā. Nākamajā dienā par notikušo runāja “Chelsea” spēlētājs Žoržinju.

“Jā, ārā bija mazliet trokšņains. Pamodos un domāju, kas notiek. Tajā pašā laikā bijām informēti, ka kaut kas tāds varētu notikt. Drīz vien pēc tam aizmigām, jo šodien jāaizvada mačs,” situāciju komentēja futbolists.

Spēle bija interesanta arī ar to, ka “Liverpool” galvenais treneris ir Frenks Lempards, kurš pagājušajā sezonā bija “Chelsea” vadonis, taču tad viņu nomainīja Tomass Tuhels, kurš sacīja, ka, ņemot vērā šos notikumus, tehniskajā zonā noteikti būs dīvaini.

“Es joprojām nejūtos par 100 procentiem komfortabli, jo aizstāju viņu sezonas vidū,” atzina Tuhels. “Mēs mazliet parunājāmies, jo viņš ir īsts džentlmenis, turklāt viņš atsūtīja garu vēstuli pēc tam, kad nomainīju viņu.”

“Tagad spēlēt pret viņu “Everton” laukumā ir visai liels notikums, jo savulaik, kad viņš vēl bija futbolists, bija liels viņa fans. Būšu priecīgs viņu satikt dzīvē, tajā pašā laikā ar dāvanām neapmainīsimies,” pabeidza “Chelsea” galvenais treneris.

Iespējams, ka triks ar salūtu nostrādāja, jo “Everton” svētdien izcīnīja uzvaru ar 1:0. Katrs punkts un uzvara komandai ir no svara, jo četras kārtas pirms sezonas beigām “Everton” ar 32 punktiem atrodas 18. vietā, kas nozīmētu vietas zaudēšanu Premjerlīgā, taču nākamajām divām komandām ir par spēli vairāk un diviem punktiem vairāk.

sportapils