Lielā kļūda: “Real” fani atstāj stadionu pirms lielās atspēlēšanās

Trešdienas vakars noteikti ieies UEFA Čempionu līgas vēsturē, jo Madrides “Real” minūtes laikā atspēlējās no 3:5 summā un papildlaikā izcīnīja vietu lielajā finālā. To gan nepiedzīvoja visi “Real” fani, jo daudzi pameta stadionu pēc tam, kad Mančestras “City” guva vārtus.

Pēc pirmās spēles “City” atradās vadībā ar 4:3, bet atbildes mačā ilgu laiku nebija gūtu vārtu. Situācija izmainījās 73. minūtē, kad Mančestras futbolists Rijads Mahrezs atklāja rezultātu un panāca summā 5:3. Bija vairāki “Real” līdzjutēji, kuri vairs neticēja savai komandai, tāpēc pameta stadionu priekšlaicīgi. Tā bija kļūda.

Rodrigo 90. minūtē guva pirmos vārtus, bet minūti vēlāk vēlreiz raidīja bumbu vārtos, kas nozīmēja neizšķirtu summā! Finālistes noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks, un 95. minūtē Karīms Benzemā bija precīzs no 11 metru soda sitienu atzīmes, tādējādi “Real” izvirzījās vadībā summā. Mančestra otros vārtus nespēja gūt, un Madride fantastiskā veidā iekļuva finālā, kur pretī stāsies “Liverpool”.

Neticība “Real” komandai maksāja daudziem tiem faniem, kuri atstāja “Santiago Bernabeu” vēl pirms pēdējās finālsvilpes. “Ja Čempionu līga ir ko iemācījusi, tad tas ir tas, ka nekad nevar pamest spēli priekšlaicīgi,” sociālajos tīklos rakstīja kāds fans.

“Tajā pašā laikā viņi vienmēr atcerēsies, ka nestāvēja rindās,” bilda kāds cits. “Tā tas ir, kad netici savai komandai līdz pēdējai svilpei.” “Kāpēc lai kāds kaut ko tādu darītu?” par fanu lēmumu pamest arēnu savlaicīgi šokā bija kāds komentētājs.

Vakars lielisks bija ne tikai “Real” faniem, bet arī kādam likmju veicējam, kurš 15 sekundes pirms Rodrigo pirmā vārtu guvuma veica 1000 dolāru lielu likmi, ka Madride pārspēs “City” un iekļūs finālā. Brīdī, kad likme tika veikta, koeficients bija 45, kā rezultātā veiksmīgais prognozētājs laimēja 45 tūkstošus.

sportapils