Draudi pārgriezt rīkli: futbolista mājās ielaužas laupītāji

Marta beigās Mančestras “United” futbolista Taīta Čonga, kurš šosezon ticis izīrēts “Birmingham”, mājās ielauzās trīs laupītāji. Divus mēnešus pēc šī atgadījuma Čonga draudzene pastāstījusi par notikušo, sakot, ka zagļi esot draudējuši ar nažiem.

Trīs laupītāji ielauzās Čonga un viņa draudzenes mājās, nolaupot vairākas vērtīgas lietas. “Es sāku nekontrolējami kratīties un domāju, ka tas ir murgs. Pēc pāris minūtēm sapratu, ka tā ir realitāte,” sacīja Rianna Teilora.

“Viens no laupītājiem piedraudēja mums ar lielu virtuves nazi, savukārt otrs sagrāba Taītu aiz potītes un izvilka viņu ārā no gultas. Cits vicināja beisbola nūju mums gar seju un jautāja, kur ir pulksteņi. Laupītāji bija biedējoši, īpaši viens, kurš bija garāks par 190 centimetriem – šķita, ka viņš ir grupas līderis.”

“Visu laiku viņi mums piedraudēja, sakot, ja atradīs pulksteņus, par kuriem esam noklusējuši, viņi pārgriezīs mūsu rīkles,” turpināja Čonga draudzene. “Zagļi paņēma mūsu mobilos telefonus, manu “Rolex”, kā vērtība bija 3,5 tūkstoši eiro, kā arī manu “Louis Vuitton” somu. Kopš tā laika neesmu labi gulējusi, turklāt nespēju to darīt tumsā. Tāpat man tika konstatēti pēctraumatiskā stresa traucējumi.”

Kopumā laupītāji Čonga mājās pavadīja 40 minūtes, un pēc tam, kad futbolists piespieda trauksmes pogu, visai ātri ieradās policija. Jāmin gan, ka vēl joprojām vainīgie nav tikuši atrasti.

Čongs 2018. gadā pievienojās “United”, taču pēdējās divās sezonās viņš ticis izīrēts. Šo sezonu viņš pavada “Birmingham”, kas piedalās pēc spēka otrajā spēcīgākajā Anglijas čempionātā, un 20 spēļu laikā Čongs guvis vienus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles.

sportapils