Slikto rezultātu dēļ ievērojami saruks “United” spēlētāju algas

Mančestras “United” šo sezonu nevar uzskatīt par ļoti veiksmīgu nedz Anglijas Premjerlīgā, nedz uz starptautiskās skatuves. Sekas sliktajiem rezultātiem futbolisti izjutīs arī nākamajā sezonā, jo futbolistu maciņos būs mazāk naudas nekā varētu būt.

Aizvadītajā nedēļas nogalē “United” izbraukumā piedzīvoja sagrāvi pret “Brighton” ar rezultātu 4:0, tādējādi vairs pat teorētiski nespējot garantēt vietu UEFA Čempionu līgā. Šis ir tas iemesls, kāpēc vairāki spēlētāji nākamajā sezonā saņems mazāku atalgojumu.

Mančestrai Anglijas Premjerlīgā palikusi vairs tikai viena spēle, un komanda nākamajā sezonā, visticamākais, spēlēs Eiropas līgā vai Eiropas Konferences līgā. Pastāv gan arī iespēja, ka Sarkanie velni noslīd uz 8. vietu, tādējādi paliekot bez Eirokausiem. Maksimālais punktu skaits, ko Mančestra var sasniegt, ir 61, kā rezultātā jau tagad zināms, ka tas būs sliktākais rezultāts Premjerlīgas ērā.

Lielākā zvaigzne “United” komandā, protams, ir Krištianu Ronaldu, kurš nedēļā pelna aptuveni 450 tūkstošus eiro. Pēc algas samazinājuma nākamajā sezonā portugālis nedēļā tiks pie aptuveni 340 tūkstošiem eiro. Jāteic, ka šī summa būs mazākā, kādu Ronaldu pelnīs pēdējā laikā.

Liels algas samazinājums būs arī “United” vārtsargam Davidam de Hejam, kurš šīs sezonas 440 tūkstošu eiro vietā saņems 330 tūkstošus.

Zināms, ka jaunajā sezonā “United” galvenais treneris būs Eriks ten Hags, savukārt pagaidu galvenais treneris Ralfs Rangniks atvainojās par zaudējumu iepriekšējā kārtā. “Sākumā vēlos atvainoties visiem faniem, kuri no Mančestras devās uz Braitonu,” Rangniks komentēja 0:4 neveiksmi.

“Šis bija pazemojošs zaudējums, vēl jo vairāk tādai komandai kā “United”. Tas nav tikai par to, ka neveiksme bija ar 0:4, bet arī par veidu, kā spēlējām. Tas ir nepieņemami, ļoti grūti to pieņemt un sagremot.”

sportapils