NFL leģenda Breidijis par spēļu komentēšanu saņems 375 miljonus

Viens no visu laiku labākajiem amerikāņu futbolistiem Toms Breidijs jau zina, ko darīs pēc karjeras beigām. Lai gan viņš vēl turpina aktīvā sportista gaitas, amerikānis jau noslēdzis līgumu ar “FOX Sports”, kļūstot par galveno NFL analītiķi televīzijā.

Lai gan pati televīzija neatklāj līguma detaļas, “New York Post” ziņo, ka sadarbība būs uz desmit gadiem un Breidijs kopumā nopelnīs 375 miljonus ASV dolāru. Lieki teikt, ka šis ir visu laiku iespaidīgākais līgums televīzijas sfērā.

“Esam ļoti priecīgi, ka Toms piekritis pievienoties “FOX Sports” komandai un vēlam veiksmi jaunajā sezonā,” izteicās uzņēmuma izpilddirektors. Ar sociālo tīklu palīdzību Breidijs atklāja, ka ir priecīgs par jauno sadarbību, taču viņam vēl esot nepadarītas lietas kā spēlētājam.

Nekādos līgumos nav noteikts, kad Breidijam jānoslēdz karjera, līdz ar to viss atkarīgs no paša sportista. 2020. gadā Breidijs izcīnīja “Super Bowl”, kamēr pagājušajā sezonā tika pie divīzijas titula. Interesanti, ka pēc sezonas beigām viņš paziņoja par karjeras beigām, taču mēnesi vēlāk amerikānis vēstīja, ka tomēr turpinās profesionālo karjeru.

Breidijs kopumā septiņas reizes izcīnījis “Super Bowl”, piecreiz tiekot atzītam arī par fināla vērtīgāko spēlētāju, turklāt trīs reizes viņš saņēmis sezonas MVP atzinību. 44 gadus jaunais sportists tāpat karjeras laikā nopelnījis 302 miljonus ASV dolāru, bet jaunajā sezonā viņa konts papildināsies ar vēl 15 miljoniem.

sportapils