Ar “Tinder” palīdzību “Rangers” fans cenšas atrast naktsmītni

Sociālajos tīklos populārs kļuvis kāds Glāzgovas “Rangers” līdzjutējs, kurš ar iepazīšanās aplikācijas “Tinder” palīdzību mēģinājis atrast naktsmītni Seviljā, kur trešdienas vakarā norisināsies UEFA Eiropas līgas fināls starp “Rangers” un Frankfurtes “Eintrahct”.

“Rangers” faniem iekļūšana finālā ir īpašs notikums, jo pēdējo reizi komanda Eirokausu finālā bija 2008. gadā. Glāzgovas komandai piešķirtas 9500 biļešu, savukārt kopumā stadionā var ietilpt 42 tūkstoši. Skaidrs, ka uz spēli varētu ierasties vēl prāvāks “Rangers” fanu pulks, bet viņiem jārēķinās ar lielām izmaksām ārpus stadiona.

Ņemot vērā lielo notikumu pilsētā, pieprasījums pēc viesnīcām un dzīvokļiem ir milzīgs, līdz ar to arī cenas kļuvušas krietni vien lielākas. 23 gadus vecais “Rangers” fans Konors piegājis situācijai kreatīvi, izveidojot profilu “Tinder” lietotnē un cenšoties piesaistīt spāņu meiteņu uzmanību.

“Sveikas dāmas! Mans vārds ir Konors, esmu “Rangers” fans, kurš uz finālu būs Seviljā,” teikts viņa uz papīra spāniski uzrakstītajā paziņojumā. “Es ļoti meklēju vietu, kur palikt pa nakti. Viesnīcas maksā vairāk nekā 600 eiro, tāpēc, ja tev ir brīvs dīvāns vai gulta, tas ļoti palīdzētu.”

“Būtu gatavs maksāt arī palīdzību. Paldies. Aiziet, “Rangers”!” paziņojumu noslēdz Konors. Pirmais ieraksts “Twitter” platformā, kas pavēstīja par šo interesanto mēģinājumu, kļuvis ļoti populārs, iegūstot vairāk nekā 36 tūkstošus “patīk”.

sportapils