Klops svinību laikā raksta īsziņas

Jau nākamajā nedēļas nogalē par UEFA Čempionu līgas galveno trofeju cīnīsies “Liverpool” un Madrides “Real”. Pusfināls Anglijas komandai neizvērtās nemaz tik viegls, un svinību laikā galvenais treneris Jirgens Klops atcerējās cilvēkus, bez kuriem šis panākums nebūtu iespējams.

Pirmo pusfināla spēli pret “Villarreal” Liverpūle uzvarēja ar 2:0, taču atbildes mača pirmais puslaiks noslēdzās ar 2:2 summā. Otrajā puslaikā “Liverpool” saņēmās, guva trīs vārtus, kas nodrošināja triumfu sērijā ar 5:2 un arī vietu finālā, tādējādi cīnoties par septīto Čempionu līgas titulu.

Iekļūšana finālā noteikti ir jāatzīmē, un “Liverpool” spēlētāji nebija izņēmums. Svinībām pievienojās arī galvenais treneris Jirgens Klops, bet tajā pašā laikā viņš atcerējās par cilvēkiem, kuri nav klātienē, taču bijuši ļoti svarīgi komandas panākumiem.

Viena no tādām personām ir Klopa sieva Ulla, kura esot spēlējusi būtisku lomu tajā, ka vācu speciālists pagarināja līgumu ar “Liverpool”. Tāpat Klops sazinājās ar futbolistiem, kuri pagājušajā sezonā bija komandas sastāvā, kas ļāva izcīnīt vietu Čempionu līgas zonā.

Aizsargi Raiss Viljamss un Nats Filipss pagājušajā sezonā tika izsaukti uz komandu brīdī, kad savainojumi bija vairākiem svarīgiem “Liverpool” spēlētājiem. “Es sazinājos ar Viljamsu un Filipsu, jo bez viņiem mēs šeit nebūtu,” sacīja Klops.

“Atceros pagājušās sezonas pēdējo spēli, kuru viņi atstāja ar apsējiem ap galvu un sasitumiem uz sejas, kas kopumā parādīja mūsu tā brīža situāciju. Mēs gājām cauri ar vienu kāju un vienu aci, un tas bija neticami. Tā bija ļoti smaga sezona.”

“Liverpool” vēl saglabā iespēju kļūt arī par Premjerlīgas čempioni. Pirms pēdējās kārtas komanda no līderes Mančestras “City” atpaliek tikai par punktu, bet pēdējā kārtā “City” būs jāzaudē punkti, lai Liverpūle varētu iegūt Premjerlīgas galveno trofeju.

sportapils