Mančestras “United” spēlētāji lemj par sezonas apbalvošanas ceremonijas atcelšanu

Anglijas Premjerlīgā palikusi vairs tikai viena kārta. Nedēļas nogalē noslēgsies 2021. – 2022. gada sezona, un Mančestras “United” spēlētāji pieņēmuši lēmumu neaizvadīt iekšējo apbalvošanas ceremoniju, ņemot vērā sliktos sezonas rezultātus.

Šo sezonu “United” spēlētāji un fani noteikti vēlas aizmirst. Vēl pirms gada “Sarkanie velni” palika otrajā vietā, bet šīs sezonas ievadā komanda pastiprinājās ar Krištianu Ronaldu, kas lika cerēt uz lieliskiem rezultātiem, bet nekā. Pašlaik “United” atpaliek no līderes Mančestras “United” par 32 punktiem un ieņem sesto pozīciju.

Skaidrs, ka nākamajā sezonā “United” nespēlēs Čempionu līgā, turklāt komandai būs mazākais punktu skaits sezonas beigās kāds jebkad komandai bijis. Tāpat Mančestra ielaidusi visvairāk vārtus Premjerlīgas vēsturē, piedzīvojusi piecas neveiksmes pēc kārtas un izcēlusies ar 16. sliktāko aizsardzību čempionātā.

Ņemot vērā sliktos rezultātus, komandas spēlētāji jutušies dīvaini par balvu pasniegšanas ceremonijas aizvadīšanu pēc sezonas beigām, tāpēc kluba bosi lēma par šāda pasākuma atcelšanu. Tajā pašā laikā komanda izlēma par aptauju faniem internetā, ar kuras palīdzību tiks noteikts sezonas labākais spēlētājs, tomēr vēl tiek domāts pie tā, kā prezentēt balvu.

Parasti lielā balle risinājusies aptuveni divas nedēļas pēc sezonas beigām, taču pēdējos divos gados tā nav notikusi COVID-19 dēļ.

sportapils