“City” fani uzbrūk “Aston Villa” vārtsargam pēc triumfa Premjerlīgā

Vakar noslēdzās Anglijas Premjerlīgas sezona, kurā par čempioni kļuva Mančestras “City”. Atskanot tiesneša beigu svilpei, laukumā metās “City” fani, kuri uzbrukuma pretinieku jeb “Aston Villa” vārtsargam Robinam Olsenam.

Premjerlīgas tituls izšķīrās pēdējā kārtā. Ja “City” zaudētu punktus un “Liverpool” tiktu pie trim, tad čempiones statusā būtu Liverpūle, turklāt šāds scenārijs nebija tālu no realitātes. Spēles 69. minūtē “Aston Villa” guva vārtus un panāca 2:0 vadību, nopietni apdraudot “City” izredzes uz titulu, taču Mančestra piecu minūšu laikā guva trīs bezatbildes vārtus.

Ņemot vērā visu lielo spriedzi un augstās likmes, pēc tam, kad tiesnesis pavēstīja par mača beigām, laukumā izskrēja simtiem “City” fanu, lai priecātos par ceturto iegūto titulu piecu gadu laikā. Tā vietā, lai patiesi līksmotu par pozitīvo iznākumu, Mančestras līdzjutēji paspēja arī vairākas reizes uzbrukt “Aston Villa” vārtu vīram Robinam Olsenam.

Pēcspēles preses konferencē “Aston Villa” galvenajam trenerim Stīvenam Džerardam tika jautāts, vai neviens no futbolistiem netika ievainots brīdī, kad laukumā skrēja pretinieku fani. “Nē, uz šo jautājumu atbilde ir nē. Manam vārtsargam tika uzbrukts, tāpēc šim jautājumam būtu jābūt Pepem Gvardiolam un Mančestras “City”. Mēs pārbaudīsim, kā viņš jūtas.”

Nepagāja ilgs brīdim, kad par atvainošanos pavēstīja Premjerlīgas čempione. “Mančestras “City” vēlas no sirds atvainoties “Aston Villa” vārtsargam Robinam Olsenam, kuram tika uzbrukts pēc tam, kad līdzjutēji devās laukumā. Komanda nekavējoties uzsākusi izmeklēšanu, un vainīgajām personām pēc to identificēšanas tiks piešķirts beztermiņa aizliegums apmeklēt stadionu.”

Jāmin, ka Olsens nemaz nav “Aston Villa” pirmais vārtsargs. Par komandas vārtu drošību parasti atbildīgs bija Emiliano Martiness, taču svētdien viņš tika atpūtināts, kā rezultātā pie iespējas tika Olsens, kurš komandai pievienojās tikai janvārī pēc vienošanās ar viņa īsto darba vietu “Roma”. Interesanti, ka zviedram Olsenam šī bija pirmā spēle “Aston Villa” kreklā.

sportapils