Fjūrija tēvs uzskata, ka Taisons turpinās karjeru

Neskatoties uz to, ka nesen Lielbritānijas bokseris Taisons Fjūrijs paziņoja, ka noslēdz savu karjeru, boksera tēvs Džons uzskata, ka dēls nav aizvadījis pēdējo boksa cīņu, turklāt viņš nepiedzīvos zaudējumu ringā vēl ļoti ilgu laiku.

Aprīlī Fjūrijs aizstāvēja WBC čempiona jostu, sešu raundu cīņā pieveicot Dilianu Vaitu. Uzreiz pēc cīņas, atrodoties turpat ringā, Fjūrijs pavēstīja par karjeras beigām, tomēr fani netic, ka “Gypsy King” uzlicis boksa cimdus uz nagliņas. Pašlaik Fjūrijs ar ģimeni atrodas Francijā, taču viņš turpina uzturēt sevi formā.

“Viņš vienkārši nevar beigt trenēties, viņam nekad nav gana,” sacīja sportista tēvs, skatoties Taisona video, kas tika ievietots sociālajos tīklos. “Augustā viņam paliks 34, taču viņā joprojām ir tā uguntiņa. Neviens cits nepārspēs viņu vēl ilgu laiku. Esmu pārliecināts, ka viņš varētu vēl trenēties stundām ilgi.”

Pats bokseris turpina uzsvērt, ka neplāno turpināt profesionāļa karjeru. Vienīgais izņēmums varētu būt pārbaudes cīņas, un viens no pretiniekiem, ko Fjūrijs gribētu satikt ringā, ir UFC zvaigzne Frensiss Nganu. Fjūrijam neinteresējot cīņas aizvadīšana ar Oleksandra Usika un Entonija Džošua dueļa uzvarētāju.

WBC organizācija sacījusi, ka vēl nav saņēmusi ziņu no Fjūrija par to, ka viņš atsakās no savas pasaules čempiona jostas, veicinot spekulācijas par to, ka brits vēl atgriezīsies boksa ringā. Boksera tēvs ir pārliecināts, ka Taisons vēl nav noslēdzis karjeru.

“Pēc tam, kad atgriezīsies mājās, viss nomierināsies, bet nekas nenotiks. Viņam kļūs garlaicīgi,” saka Džons Fjūrijs. “Zinot Taisonu, ko citu viņš darīs? Bokss ir visa viņa dzīve, no tā viņš izveidojis savu karjeru. Ir ļoti grūti vienkārši aizvērt durvis ciet, kad tu to ļoti mīli un tev ir liela degsme. Es būtu pārsteigts, ja viņš beigs karjeru. Kad noskaidrosies uzvarētājs Usika un Džošua cīņā, esmu pārliecināts, ka Taisons gribēs boksēties.”

sportapils