“BBC News” neglaimojoši izsakās par Mančestras “United”

Mančestras “United” šo sezonu, protams, nevar uzskatīt par labāko, jo neko no iecerētā neizdevās piepildīt. Starpgadījums noticis “BBC News” tiešraidē, kur parādījies negatīvs uzraksts par Mančestras komandu.

Tas, ka Sarkano velnu sezona bija slikta, parāda tas, ka pēdējā spēļu dienā fani cerēja, ka par čempioni kļūs otra Mančestras komanda – “City”. Ja titulu izcīnītu “Liverpool”, tad komandai tas būtu 20., panākot “United”, kā arī Liverpūlei tas būtu ceturtais tituls vienas sezonas ietvaros, atkārtojot “United” iespēto 1998. – 1999. gada sezonā.

Pietiekamu sāls daudzumu uz brūcēm “United” līdzjutēji saņēmuši visas sezonas gaitā, bet pavisam nesen par to parūpējās “BBC News”. Kad tiešraidē tika demonstrēts sezonas otrais tenisa “Grand Slam” turnīrs “French Open”, ziņu titrā parādījās uzraksts “Mančestras “United” ir miskaste”.

Sākotnēji varēja šķist, ka par to parūpējies kāds cilvēks ar labām “Photoshop” prasmēm, tomēr “BBC” vēlāk nāca klajā ar atvainošanos, līdz ar to apstiprinot, ka patiesi šāds uzraksts parādījās televīzijas kanāla tiešraidē.

“Iepriekš kāds no jums, iespējams, pamanīja kaut ko netipisku ziņu lentē, kas redzama ekrāna apakšējā daļā, kur bija kaut kas rakstīts par Mančestras “United”, taču es ceru, ka komandas līdzjutēji nejutās par to aizskarti,” sacīja ziņu diktore. Viņa apgalvoja, ka starpgadījums noticis apmācību rezultātā, pie vainas esot kādam praktikantam.

Aizvadītās sezonas sākumā “United” rindās atgriezās Krištianu Ronaldu, līdz ar to raisot komandu fanu cerības par iespējamo sacenšanos par Premjerlīgas titulu. Nekas no iecerētā nepiepildījās, jo “United” sezonu pabeidza sestajā vietā, atpaliekot no “City” par 35 punktiem. Kopumā Sarkanie velni sakrāja 58 punktus, kas ir visu laiku sliktākais rezultāts.

sportapils