“Liverpool” pirms Čempionu līgas fināla izmanto smadzeņu sensorus

Sestdienas vakarā Parīzē norisināsies UEFA Čempionu līgas fināls starp “Liverpool” un Madrides “Real”. Abas komandas cītīgi gatavojas lielajam mačam, bet Liverpūles spēlētāji iemūžināti brīžos, kad tiem ap galvu aplikti smadzeņu sensori.

Pagājušajā nedēļā noslēdzās Anglijas Premjerlīgas sezona, un “Liverpool” bija ļoti tuvu titulam, jo Mančestras “City” atradās iedzinējos pret “Aston Villa”, tomēr Mančestra atspēlējās un izcīnīja ceturto titulu piecu sezonu laikā.

“Liverpool” spēlētājiem laika skumt vairāk nav, jo priekšā Čempionu līgas fināls. Līdz šim Liverpūle izcīnījusi gan Līgas kausu, gan FA kausu, līdz ar to pastāv iespēja noslēgt sezonu ar trešo titulu. Komanda atkal sazinājusies ar vāciešu neirozinātnieku Niklasu Hausleru un viņa biznesa partneri Patriku Hantški, kuri izveidojuši uzņēmumu “Neuro11”.

Izveidotie smadzeņu sensori pielāgoti tā, lai pa tiešo trenētu smadzenes, tādējādi palīdzot “Liverpool” futbolistiem sasniegt labāko mentālo stāvokli, kas laukumā ļaus demonstrēt labāko sniegumu. “Neuro11” mājaslapā norādīts, ka viņi nodrošina modernākos garīgā spēka treniņus sportistiem.

“Liverpool” ar uzņēmumu sadarbojas kopš augusta un izskatās, ka sadarbība nesusi augļus, ko pierāda sezonas labie rezultāti. Galvenais treneris Jirgens Klops bieži nodēvējis savus spēlētājus par mentālajiem monstriem. Komandai priekšā vēl viens pārbaudījums “Real” izskatā.

sportapils