“Saint-Etienne” fani nespēj pārdzīvot izkrišanu un demolē laukumu

Svētdien noskaidrojās Francijas futbola spēcīgākās līgas nākamās sezonas dalībniece. “Saint-Etienne”, kas šosezon spēlēja augstākajā sabiedrībā, pēcspēles sitienu sērijā piekāpās “AJ Auxerre”, tādējādi nākamajā sezonā nāksies spēlēt līgu zemāk, taču ar to nebija priecīgi komandas līdzjutēji.

Pirmā spēle aizvadītās nedēļas ceturtdienā noslēdzās ar 1:1, kā arī svētdien pamatlaiks noslēdzās ar tādu pašu rezultātu. 30 minūšu laikā vārti netika gūti, kas noveda pie saldā ēdiena – 11 metru soda sitienu sērijas. “Saint-Etienne” pirmo sitienu netrāpīja, bet visi nākamie deviņi bija precīza, līdz ar to “Auxerre” spēlēs 1. līgā pirmo reizi kopš 2011. – 2012. gada sezonas.

Uzreiz, kā noslēdzās mačs, par sevi lika manīt “Saint-Etienne” fani, kuri izskrēja laukumā, bet pārējie no tribīnēm laukuma virzienā sāka raidīt signālraķetes. Vairākas no tām tika raidītas “Saint-Etienne” spēlētāju virzienā, kuri devās uz tuneli.

Lai uzlabotu situāciju, laukumā devās īpašā policijas vienība, kas atgaiņāja visus fanus, atbrīvojot laukumu. Darbs bija ne tikai policistiem, bet arī ugunsdzēsējiem, jo fani bija tik traki, ka dega sēdvietas.

sportapils