Biznesa paplašināšanās – “Barcelona” piedāvā aizvadīt kāzas savā stadionā

Maija beigās Spānijas futbola čempionāta pēdējo spēli aizvadīja “Barcelona”, un tagad ir pārtraukums līdz augustam. Klubs domā radoši, kā nomaksāt lielos parādus, un tagad Barselona pavēstījusi, ka piedāvā nosvinēt kāzas “Camp Nou” stadionā.

Lētākā varianta cena ir 1600 eiro, un tas visvairāk piemērots mazām kāzām jeb 25 līdz 50 cilvēkiem. Grandiozākais piedāvājums ir par 13500 eiro, kas piedāvā skatu uz stadionu, turklāt cilvēku ietilpības diapazons ir plašs – no 300 līdz 1000 cilvēkiem.

Vidējā budžeta variants izmaksās sešus līdz septiņus tūkstošus eiro, un cilvēki atradīsies uz “Camp Nou” terases, kā arī būs iespēja nokļūt pavisam tuvu vienam no slavenākajiem futbola laukumiem pasaulē. Neskatoties uz izvēlēto piedāvājumu, stadionā būs iespēja pavadīt sešas stundas, kā arī būs pieejama palīdzība no apkalpojošā personāla.

Tiem, kas vēl neplāno precēties vai to jau izdarījuši, iespējams izbaudīt “Camp Nou” citādākā veidā jeb spēlējot futbolu 60 minūšu garumā. Šāds pasākums pieejams no 6. līdz 11. jūnijam, un šāds prieks vienam cilvēkam izmaksās 300 eiro. Interesanti, ka draugi un radi var nākt skatīties futbolu tikai tad, ja būs samaksāti 30 eiro.

“Barcelona” entuziastiem nodrošinās profesionālu pieredzi, savukārt uziešana laukumā notiks pa to pašu tuneli, kuru izmanto Barselonas futbolisti. Cenā iekļauti arī tiesneši un treneri, ūdens, “Gatorade” un pirmā nepieciešamā medicīniskā palīdzība.

Spānijas grands turpina glābt finansiālo situāciju. Žurnālists Sikē Rodrigess paziņoja, ka līdz 30. jūnijam komandai nepieciešams tikt pie ieņēmumiem vairāk nekā 500 miljonu eiro apmērā, lai sasniegtu iepriekš prognozēto budžetu – 765 miljoni. Iepriekš tika ziņots, ka “Barcelona” rindas papildinās Andreass Kristensens un Frenks Kisijs, tomēr oficiāli tas vēl nav pavēstīts tieši finansiālo problēmu dēļ.

sportapils