Kopdzīves beigas: Pikē un Šakira paziņo par šķiršanos

Pagājušās nedēļas beigas nepatīkamas bija futbolista Žerāra Pikē un dziedātājas Šakiras piekritējiem, jo pāris paziņoja, ka pēc 11 gadu kopdzīves izlēmuši katrs iet savu ceļu.

“Mums ir nepatīkami apstiprināt ziņas, ka šķiramies. Mūsu galvenā prioritāte ir bērnu labklājība, tāpēc lūdzam jūs ievērot privātumu. Paldies par sapratni,” paziņojumā izteicās pāris. “Barcelona” aizsargs pirmo reizi satika Šakiru pēc tam, kad viņa parādījās 2010. gada Pasaules kausa videoklipā ar dziesmu “Waka, “Waka”.

Gadu vēlāk abiem izveidojās jau romantiskas attiecības, un kopā viņiem ir divi bērni. Pagājušajā mēnesī Pikē runāja par abu attiecībām un to, kāpēc viņi nav aprecējušies. “Nē, es neesmu precējies. Tā ir viņas mentalitāte! Man patīk tā, kā ir tagad. Mums ir divi bērni, deviņus un septiņus gadus veci, mēs strādājam labi kopā kā pāris.”

Tomēr mēnesi vēlāk abi divi vairs nav kopā. Oficiālais šķiršanās iemesls nav zināms, taču internetā klejo stāsti par to, ka futbolists esot krāpis dziedētāju ar kādu 20 gadus jaunu blondīni. Atsaucoties uz spāņu žurnālistiem, meitene esot studente un strādā Barselonā par pasākumu menedžeri. Pāris esot bijis publiski redzams vairākas reizes kopā pirms to pamanīja Šakira.

Pikē ir viens no savas pozīcijas labākajiem spēlētājiem, bet līgums ar “Barcelona” viņam ir vēl uz divām sezonām. Šakira regulāri apmeklēja komandas spēles, īpaši izceļoties pēc tam, kad Barselona sagrāva Madrides “Real” ar 4:0. “Tikai viņš ir spējīgs spēlēt ar tādu varonību, pārciešot jebkādas traumas un atdodot sevi visu. Viņš ir labākais centra aizsargs pasaulē.”

sportapils