Regbija spēlētājs pārtrauc līgumu, lai piedalītos realitātes šovā

Interesantu soli spēris 23 gadus vecais regbija spēlētājs Džaks O’Nīls. Sportists, kurš līdz šim pārstāvēja Kastlfordas “Tigers”, vēlējās sevi apliecināt citā jomā, tāpēc pieteicās realitātes šovam “Love Island”.

Komandai O’Nīls pievienojās 2019. gadā un devās laukumā 29 mačos. Pirms gada viņš tika iekļauts arī Anglijas regbija izlases sastāvā, bet nedēļas nogalē “Tigers” pavēstīja, ka sadarbība ar O’Nīlu pārtraukta. “Varam apstiprināt, ka klubs piekritis atlaist Džaku O’Nīlu, lai viņš varētu izmantot citu iespēju.”

“Nākamajā gadā, kad viņš plānos atgriezties laukumā, mums būs pirmās tiesības parakstīt līgumu ar O’Nīlu. Zināms ar savu bezbailīgo attieksmi laukumā, O’Nīls ir “Tigers” jaunatnes sistēmas produkts, kurš izgāja Stipendijas un Akadēmijas programmas pirms debijas Superlīgā.”

“Vēlam veiksmi Džakam jaunajos apvāršņos un sakām paldies par visu, ko viņš līdz šim darījis “Tigers” labā,” uz pozitīvas nots noslēdza komanda.

“Love Island” ir Anglijas iepazīšanās realitātes šovs, kas debiju piedzīvoja 2015. gadā. Dalībnieki atrodas uz salas, kurā ne tikai cenšas izveidot attiecības, bet arī izpilda dažādus uzdevumus, lai kļūtu par uzvarētājiem. Par O’Nīla dalību šovā tika pavēstīts piektdien, turklāt tajā piedalās arī bijušā Anglijas futbola izlases spēlētāja Maikla Ouvena meita Džemma.

“Man nav ne mazāko šaubu, ka viņa padarīs mūs lepnus. Visticamākais, ka tas ir tēva ļaunākais murgs, tomēr jāatbalsta viss, ko viņa vēlas darīt,” pirms šova sākuma izteicās bijušais futbolists. “Bez viņas mājās ir citādāk, jo viņai jāslēdz ārā telefons un vairākas nedēļas neesam sazinājušies, tāpēc bijis grūti.”

sportapils