Avārijā cietis Ronaldu divus miljonus eiro vērtais “Bugatti Veyron”

Šī nedēļa neveiksmīgi iesākusies Krištianu Ronaldu, jo Maljorkā avārijā cietusi viena no futbolista dārgākajām automašīnām “Bugatti Veyron”, kuras vērtība ir aptuveni divi miljoni eiro. Par laimi lieli nodarījumi automašīnai nav.

Automašīna ir viena no divām, ko bija nepieciešams pārtransportēt uz Maljorku, kur Ronaldu pavada vasaras brīvdienas kopā ar ģimeni. Tiek vēstīts, ka pirmdien automašīna ietriecās kādas mājas sienā, taču pie stūres nebija futbolists, bet gan kāds viņa nolīgtais darbinieks.

Incidentā, kas notika ap plkst. 11:00 pēc vietējā laika, šoferis nav cietis, savukārt Spānijas policija jau uzsākusi izmeklēšanu, tiesa, ar informāciju publiskajā telpā tā nav dalījusies. “Negadījums noticis uz kāda maznozīmīga ceļa,” situācijai pietuvinātu cilvēku citē “The Sun”.

“Automašīna nobraukusi no ceļa un ietriekusies sienā, kas bijusi daļa no mājas aizsardzības, jo otrā pusē atradās gāzes balons. Tajā brīdī automašīnu vadība kāds darbinieks nevis Ronaldu, kurš neatradās notikuma vietā brīdī, kad ieradās policija.”

Uz Maljorku Ronaldu kopā ar pieciem bērniem un sievu devās 14. jūnijā. Spānijā bez jau iepriekšminētā “Bugatti Veyron” atrodas arī “Mercedes-Benz G-Class”, ko viņam uzdāvināja sieva. Aizvadītajā sezonā Ronaldu laukumā devās 39 spēlēs un atzīmējās ar 24 precīziem sitieniem vārtos.

sportapils