Neveiksmīga “fantasy” sezona rezultējas randiņā ar piepūšamo lelli

Aizvien lielāku popularitāti pēdējos gados visā pasaulē iegūst “fantasy” spēles dažādos sporta veidos. Latvijā basketbola cienītāji veido paši savas NBA “fantasy” līgas, bet starp nacionālajiem čempionātiem izceļas Virslīga, kas ar “fantasy” spēli piesaistījusi lielu fanu uzmanību. Nepaveicās kādam angļu futbola fanam, kuram sliktās sezonas dēļ bija jāizpilda sods.

Anglijas Premjerlīga ir viena no populārākajām futbola līgām pasaulēm, un arī “fantasy” līga Premjerlīgai ir ļoti populāra. Dalībnieki no visiem Premjerlīgas spēlētājiem veido sastāvu, un futbolistu īstās veiksmes un neveiksmes laukumā veido kopējo rezultātu.

Visi cīnās par triumfu, jo bieži vien pirmo vietu ieguvēji tiek atalgoti ar balvām, tomēr mēdz būt, kad galvenais uzdevums ir nepalikt pēdējam. Nesen sociālajā tīklā “TikTok” tika publicēts video, kurā redzams “fantasy” līgas zaudētājs, kurš izpildīja pārējo biedru piespriesto sodu, kas bija došanās uz randiņu ar piepūšamo lelli.

Vīrietis kopā ar lelli Šelliju devās uz ātrās apkalpošanas restorānu “Nandos”. Vispirms viņš ieradās viens pats, jo lelli nācās piepūst tualetē, bet pēc tam Šellija tika nosēdināta pretī. “Romantiskajā” ēdienreizē tika pasūtīta vista un kartupeļi, kā arī vīns un alus.

Protams, ka notiekošais pie galdiņa piesaistīja cilvēku uzmanību, bet turpat netālu atradās zaudētāja draugi, kuri visu iemūžināja savos telefonos. Randiņš nebija ļoti ilgi, jo restorāna pārstāvji palūdza doties projām. Vīrietis lelli centās atdot kādam citam, kas arī izdevās, tomēr jaunais saimnieks lelli ātri atdeva. Pēc tam Šellija nonāca restorāna menedžera rokās.

@jhamlz

Thanks for the mems Shelley

♬ Run Boy Run – Woodkid

sportapils