Izskats nav galvenais: par seksīgāko vieglatlēti atzītā vāciete grib sevi asociēt ar rezultātiem stadionā

Vācijas 400 metru skrējēja Alise Šmita jau vairākus gadus neoficiāli tiek saukta par seksīgāko vieglatlēti pasaulē, tomēr pati sportiste vēlas, lai viņu visi zinātu saistībā ar rezultātiem stadionā nevis izskata dēļ.

Pateicoties izskatam un rezultātiem stadionā, vāciete kļuvusi par sociālo tīklu sensāciju pēdējos gados. Pagājušajā gadā viņa bija Vācijas izlases sastāvā Tokijas olimpiskajās spēlēs, bet 4x400m sieviešu sacensībās Šmita kopā ar kolēģēm nespēja sasniegt finālu.

Brīvajā laikā 23 gadus vecā sportiste piedalījusies dažādos televīzijas projektos un pieņēmusi izaicinājumus modeļu jomā, iemantojot slavu kā skaistākajai atlētei pasaulē. Šmita par šo titulu nav priecīga, viņa labāk vēlas būt zināma ar saviem sasniegumiem skrejceliņā un nemaz nesaprot, kāpēc viņai piešķirts šāds tituls.

“Es tikai vēlos būt uztverta kā atlēte, vēlos iedvesmot jauniešus un dot ieskatu manā brīnišķīgajā darbā,” sacīja Šmita. “Nespēju noticēt tam, ka man ir iespēja satikt tik daudz interesantu cilvēku, un par to esmu ļoti pateicīga.”

Šmitai varbūt nepatīk nosaukums “seksīgākā atlēte”, tomēr viņa pozitīvi uztver popularitāti sociālajos tīklos. “Es publicēju attēlus, jo man tas patīk, un daru to, kad jūtu nepieciešamību. Neizdaru spiedienu uz sevi un nedzenu stresā sevi par to, ka jāparāda kaut kas jauns. Mans draugs Fredi joprojām uzņem fotogrāfijas, bet menedžeris Marsels tiek galā ar visu pārējo.”

Dāmai ir svarīgi sazināties ar saviem sekotājiem. “Es vienmēr pati personīgi atbildu komentāriem un vēstulēm “Instagram” platformā. Tas ir kā mūsdienu autogrāfu pasts, un man tas ir ļoti svarīgi,” sacīja Šmita.

sportapils