“Inter” ar futbolista numura izvēli, iespējams, izsmej Anglijas grandu

Šonedēļ kļuva zināms, ka pēc vienas sezonas Londonas “Chelsea” beļģu futbolists Romelu Lukaku atgriezīsies Milānas “Inter”, kur pavadīja divas sezonas. Jaunajā sezonā viņš spēlēs ar 90. numuru, un faniem ir sava teorija, kāpēc tieši šāds numurs izvēlēts.

29 gadus vecais uzbrucējs aizvadītajā sezonā, dodoties laukumā 44 spēlēs “Chelsea” kreklā, izcēlās ar 15 precīziem sitieniem, bet vasaras pirmajā mēnesī Londonas un Milānas komandas vienojās par īres darījumu, Lukaku atgriežoties “Inter” sastāvā.

Pirms gada “Chelsea” samaksāja 97,5 miljonus sterliņu mārciņu, lai savā īpašumā iegūtu Lukaku. Lai Lukaku atkal uzvilktu “Inter” kreklu, Milānai nācās šķirties no 6,9 miljoniem mārciņu. Ja komanda kļūs par Itālijas A sērijas čempioni, klubs samaksās futbolistam 3,5 miljonus.

Īsi pēc tam, kad komanda paziņoja par futbolista atgriešanos, “Inter” prezentēja arī Lukaku numuru uz spēļu krekla – 90. Jāsaka, ka visai interesanta izvēle, taču tam varētu būt arī loģisks izskaidrojums. Atņemot 97,5 miljonus, ko “Inter” pagājušajā vasarā saņēma par Lukaku, no 6,9, ko Milāna tagad iztērēja, sanāk 90,6 miljoni jeb tik daudz “Inter” nopelnījusi. Interesanta sakritība, kam uzmanību pievērsa arī fani.

“Kāds pateica, ka “Inter” piešķīrusi Lukaku 90. numuru, jo tik daudz komanda ar viņa palīdzību nopelnījusi, un kopš šī izteikuma es ļoti smejos,” rakstīja kāds fans sociālajos tīklos. Nepatīkami jutās kāds “Chelsea” fans: “Milāna un Lukaku mūs ir apčakarējuši. Tam visam beigās vēl 90. numurs, lai pilnībā mūs nokaitinātu. Nekad neesmu juties tik apkaunots par darījumu.”

sportapils