Spēlētājs par sadarbības izbeigšanu uzzina caur “Twitter”

Angļu pussargs Deils Stīvenss apgalvo, ka tikai caur sociālo tīklu “Twitter” uzzinājis, ka viņa iepriekšējā darba vieta “Burnley” negrasās piedāvāt jaunu līgumu, līdz ar to futbolists var sākt jaunas komandas meklējumus.

33 gadus vecais futbolists uz Bērnliju pārcēlās 2020. gadā, parakstot divu gadu līgumu, bet pirms tam viņš spēlēja “Brighton”. Divu sezonu laikā Stīvenss piedalījās tikai 15 spēlēs, jo visu laiku viņš mocījās ar dažādiem savainojumiem.

Līgums ar komandu Stīvensam noslēdzās aizvadītās sezonas beigās, taču klubs izlēma nepiedāvāt jaunu līgumu. Sezona “Burnley” nebija sekmīga, jo tika pazaudēt vieta Anglijas Premjerlīgā un nākamajā sezonā būs jāspēlē “Championship”.

Stīvenss pastāstījis, ka neviens no komandas pārstāvjiem nepainformēja par to, ka viņam netiks piedāvāts jauns līgums, jaunumus spēlētājam uzzinot tikai ar “Twitter” palīdzību. “Kopumā abas puses piedzīvoja vilšanos, es noteikti neprognozēju, ka viss izvērtīsies tā, kā tas bija. Sākumā, kad pievienojos komandai, biju priecīgs par izaicinājumu, taču galu galā nekas nesanāca,” sacīja Stīvenss.

“Daļēji es sapratu, ka nebūšu šeit nākamajā gadā. Tas, visticamākais, raksturo manu pavadīto laiku “Burnley”, bet es caur “Twitter” uzzināju, ka netikšu pie jauna līguma,” pārsteigts bija futbolists. “Tas tiešām bija dīvaini. Jau pirms tam es zināju, ka tā notiks, tomēr tā sajūta, kad viņi izlaiž preses relīzi un tu savā “Twitter” joslā to izlasi.”

Pašlaik Stīvenss ir brīvais aģents un trenējas kopā ar iepriekšējo komandu “Brighton”, savukārt Bērnlija gatavojas sezonai “Championship”, un klubam ir jauns galvenais treneris – bijušais Beļģijas izlases spēlētājs Vensāns Kompanī.

sportapils