Ronaldu neapmierināts par algas samazinājumu 25% apmērā

Iepriekšējā sezona Mančestras “United” bija sliktākā komandas pastāvēšanas vēsturē, noslēdzot to sestajā pozīcijā, kas ļauj startēt UEFA Eiropas līgā, bet Čempionu līga bija 13 punktu attālumā. Šī iemesla dēļ jaunajā sezonā Krištianu Ronaldu pelnīs par 25% mazāk, par ko pats sportists, protams, nav apmierināts.

Portugālim ir spēkā līgums ar “Sarkanajiem velniem” uz vienu sezonu, taču futbolists vēlas atstāt komandu. Ronaldu lielā vēlme visu atlikušo karjeru spēlēt spēcīgākajā futbola turnīrā veicinājusi vēlmi doties prom no “United”, taču vēl divi iemesli likuši domāt par kluba maiņu.

“United” šajā starpsezonā nav bijusi īpaši aktīva spēlētāju tirgū, un tas nepatīk visu laiku rezultatīvākajam Portugāles futbolistam. Pēdējās dienās kļuvis zināms, ka Mančestru jaunajā sezonā pārstāvēs Kristians Ēriksens, kuram pagājušā gada Eiropas čempionāts noslēdzās priekšlaicīgi sirds problēmu dēļ, un Tairels Malasija, kā arī turpina cirkulēt baumas par “Barcelona” futbolista Frenkija de Jonga iegūšanu.

Kā vēsta “Manchester Evening News”, Ronaldu pamazām kļūst nepacietīgs ar komandas lēnajiem gājieniem pēc briesmīgās sezonas. Tāpat medijs apgalvo, ka savu lomu vēlmei pamest komandu spēlē algas samazinājums 25% apmērā, jo neizdevās iekļūt Čempionu līgā.

Pirms gada, parakstot līgumu ar komandu, puses vienojās par aptuveni 2,2 miljonu eiro lielu atalgojumu mēnesī, bet tagad, spēlējot Eiropas līgā, Ronaldu tiks pie aptuveni 1,65 miljoniem katru mēnesi. Spēlētājs uzskata, ka viņam karjerā atlikušas vēl trīs līdz četras labas sezonas, un komandai pietuvināts cilvēks domā, ka portugālis tomēr paliks “United” rindās.

Vairākas komandas, ieskaitot Londonas “Chelsea” un Minhenes “Bayern”, runājušas ar Ronaldu aģentu Žorži Mendešu par iespējamo pāreju. Spāņu mediji ziņo, ka Mendešs nesen esot runājis pat ar “Barcelona” prezidentu Žuanu Laportu.

sportapils