Vēl viens mūža aizliegums “Youtube” cilvēkam: šoreiz Vimbldonā

Otro nedēļu Vimbldonā turpinās sezonas trešais “Grand Slam” turnīrs, un nedēļas nogalē tiks noskaidroti čempioni. Uz mačiem pulcējas lielas cilvēku masas, un ceturtdaļfinālu starp Novaku Džokoviču un Janniku Sinneru vēroja “Youtube” satura veidotājs “JiDion”, kuram ir vairāk par pieciem miljoniem abonentu, tomēr mačs viņam noslēdzās priekšlaicīgi.

Pirms divām dienām Džokovičs un Sinners noskaidroja pusfināla dalībnieku. Lai gan maču labāk uzsāka Džokovičs, izvirzoties pirmajā setā vadībā ar 4-1, turpinājums sekmīgāks padevās itālim, kurš divreiz uzvarēja pie Džokoviča serves, kas ļāva triumfēt pirmajā setā ar 7-5.

Tribīnēs esošais “JiDion”, īstajā vārdā Džidions Adamss, bija saģērbies kā tenisists, turklāt viņš ievēroja arī Vimbldonas etiķeti, jo apģērbs bija baltā krāsā. Uzreiz pēc tam, kad Sinners uzvarēja pirmajā setā, “JiDion” piecēlās kājās un aktīvi sita sev pa krūtīm, bet klāt jau bija apsardzes darbinieks, kurš viņam kaut ko stāstīja.

Nav zināms, kas notika pēc tam, taču nepagāja ilgs laiks, kad viņš “Instagram” platformā izveidoja tiešraidi, kurā apgalvoja, ka viņam uzlikts mūža aizliegums apmeklēt Vimbldonu. Konkrētus iemeslus viņš neminēja, taču apgalvoja, ka tas nav saistīts ar to, ka vēlējās ienest gaisa turi. Satura veidotājs gan paziņoja, ka drīzumā būs video par notikušo.

“JiDion” ik pa laikam apmeklē sporta pasākumus, un pirms kāda laika viņš izcēlās NBA spēlē, taču ne sliktā ziņā. Marta beigās viņš devās uz “Timberwolves” un “Mavericks” spēli, iegādājās sēdvietu pirmajā rindā, un trīs minūtes pirms mača noslēguma viņam tika apkopta frizūra. Džidions pat aprunājās ar tiesnesi, bet pārsteigti par redzēto bija Minesotas līderis Entonijs Edvardss un Karls-Entonijs Taunss.

Nesen jau ziņojām par atgadījumu NBA finālsērijā, kad cita “Youtube” personība “BigDawsTv”, cenšoties atveidot Kleju Tompsonu, tika cauri drošības kontrolēm un aizgāja līdz pat laukumam, kur vairākas minūtes izpildīja metienus par grozu. Pēc tam gan apsardze lūdza viņam atstāt arēnu, bet vēlāk paziņoja par aizliegumu jebkad apmeklēt “Warriors” mājas spēles. Pirms šī visa viņš bija iegādājies biļetes par 10 tūkstošiem ASV dolāru.

10 tūkstoši par biļetēm un mūža aizliegums apmeklēt spēles: “Warriors” zvaigznes līdzinieks sajauc apsargu galvas

sportapils