Fans uz riteņa mēģina noķert Gvardiolu

Sociālajos tīklos parādījies video, kurā redzams, kā futbola līdzjutējs ar velosipēdu cenšas noķert Mančestras “City” galveno treneri Pepi Gvardiolu, lai tikai uzņemtu fotogrāfiju ar vairākkārtējo Premjerlīgas čempionu.

Maija priekšpēdējā nedēļas nogalē “City” piecu minūšu laikā guva trīs vārtus, atspēlējās no 0:2 un ar uzvaru pār “Aston Villa” nodrošināja astoto Premjerlīgas titulu vēsturē, kā arī ceturto pēdējo piecu gadu laikā. Tagad Gvardiola atgriezies Anglijā, jo pirmdien komanda uzsāka gatavošanos jaunajai sezonai.

Speciālists neizmanto automašīnu, lai pārvietotos pa pilsētu, bet gan velosipēdu. Kādā vakarā viņu pilsētā pamanīja līdzjutējs, kurš bija pārāk patīkami satraukts un vēlējās uzņemt fotogrāfiju ar spāni. Fans ne tikai dzinās pakaļ, bet reizē arī kliedza, paužot savu vēlmi, kā arī visu nofilmēja, pēc tam to publicējot “TikTok”.

“Pepe, ļauj man uzņemt foto,” kliedza fans. “Kāpēc tu bēdz prom, ļauj man tikt pie foto. Es tikai vēlos fotogrāfiju!” Vienā brīdī Gvardiola apstājās, taču viņš nebija ļoti priecīgs par cilvēka uzstājību, kurš vēlējās ar “City” galveno treneri sasveicināties fiziski, taču spānis neļāvās sarokošanai, taču piekrita fotogrāfijai.

Gvardiola un “City” šo nedēļu pavadīs Anglijā, bet nākamnedēļ dosies uz ASV, kur norisināsies atlikusī sagatavošanās posma daļa. Premjerlīgas čempione aizvadīs mačus pret Meksikas komandu “America” un Vācijas flagmani Minhenes “Bayern”, bet jūlija beigās “City” tiksies ar “Liverpool”. Jauno Premjerlīgas sezonu klubs uzsāks 7. augustā pret “West Ham”.

@jb.cdw4l

I met pep (cropped)

♬ original sound – jay2cc0

sportapils