Rūnija sieva, iespējams, nav apmierināta ar vīra jauno darba vietu

Bijušais Anglijas izlases futbolists Veins Rūnijs jau dažus gadus piepilda sevi trenera arodā. Jau tuvākajā laikā Rūnijs kļūs par ASV futbola līgas MLS komandas “DC United” galveno treneri, tomēr par nokļūšanu Vašingtonā nevarētu priecāties Veina sieva Kolīna.

Pirms četriem gadiem, būdams vēl futbolists, Rūnijs ar ģimeni pārcēlās uz ASV galvaspilsētu, jo uzbrucējs tieši noslēdza līgumu ar “DC United”. Šajā komandā viņš pavadīja divas sezonas, 48 spēļu laikā izceļoties ar 23 vārtiem. Pēc tam Rūnijs atgriezās Anglijā, lai vispirms pievienotos “Derby County” kā spēlētājs, bet pēc tam to pārņemtu kā galvenais treneris.

Jūnijā Rūnijs paziņoja, ka pēc diviem gadiem galvenā trenera amatā viņš vairāk neturpinās vadīt komandu, līdz ar to sākās jauni darba meklējumi. Lai gan oficiāli tas vēl nav paziņots, ASV mediji vēsta, ka jau tuvākajā laikā Rūnijs tiks apstiprināts “DC United” galvenā trenera amatā, turklāt parādījušies video, kuros bijušais futbolists redzams lidostā, kas atrodas pavisam tuvu Vašingtonai.

Protams, ka futbolists savus plānus saskaņojis ar ģimeni, tomēr ne līdz galam apmierināta par šo varētu būt viņa sieva Kolīna. Pirms četriem gadiem sākās tiesas prāva starp Kolīnu un Džeimsa Vārdija sievu Rebeku, un tās laikā tika publiskotas dāmu privātās sarakstes, Kolīnai izpaužot viedokli arī par laiku Vašingtonā.

“Čau, cerams, ka jums iet labi. Mums viss ir labi, taču būt vienai ir grūti. Vašingtona nav tā labākā vieta. Jauki to apmeklēt, bet citādāk, lai dzīvotu šeit,” sacīja Kolīna. “Nav ļoti daudz ko darīt bērniem, lielākoties šeit ir parki, nav mīksto rotaļu laukumu. Šeit viss diezgan atpaliek no Anglijas, tomēr cerams, ka pieradīsim.”

“Veinam šeit patīk, arī bērniem viss ir kārtībā, turklāt uzreiz tika iekārtoti skolā, tāpēc esmu ļoti priecīga, ka viņiem viss kārtībā,” uz pozitīvas nots ziņu noslēdza Rūnija sieva. Kolīna atzina, ka nekad neticēja ilgām pēc mājām (homesickness), taču, nokļūstot ASV, tas piemeklēja arī viņu, sakot, ka raudājusi katru nakti, jo gribēja būt atpakaļ pie savas ģimenes.

Ar 17 spēlēs izcīnītajiem 17 punktiem “DC United” atrodas priekšpēdējā vietā ne tikai Austrumu konferencē, bet arī visā līgā, turklāt pēdējā mačā piedzīvota sagrāve ar 0:7. Komanda cer, ka Rūnija pievienošanās motivēs spēlētājus un atkal varēs pacīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs, kurās “DC United” pēdējo reizi iekļuva 2019. gadā, kad vēl Rūnijs pārstāvēja komandu kā futbolists.

sportapils