Futbolists paraksta komandas biedra kreklus un apbēdina fanu

Kāds futbola fans devās uz Londonas “Chelsea” pirmssezonas treniņu bāzi, lai iegūtu Kristiana Pulisiča autogrāfu uz diviem krekliem, tomēr viss izvērtās citādāk, padarot līdzjutēju neapmierinātu.

Tomasa Tuhela vadītie vīri pašlaik atrodas Losandželosā, kur gatavojas jaunajai sezonai. Svētdien “Chelsea” aizvadīs pirmo pārbaudes spēli pret Meksikas komandu “Club America”, un futbola fans Džastins apmeklēja Londonas kluba treniņu centru.

Fana rokās bija divi krekli, un viņš pacietīgi gaidīja, kad parādīsies amerikāņu futbolists Kristians Pulisičs. Pēkšņi uzradās itālis Žoržinjo, kurš parakstīja gan Dortmundes “Borussia” kreklu, gan ASV izlases, lai gan līdzjutējs pat nejautāja viņam to darīt. Intersanti, ka Žoržinjo nepamanīja, ka uz krekliem ir Pulisiča uzvārds.

“Vakar es centos iegūt Pulisiča autogrāfus uz ASV izlases un “Borussia” krekliem. Tā vietā pie manis pienāca Žoržinjo un abus parakstīja, lai gan es to nelūdzu. Es pilnībā nesaprotu, kāpēc viņš to izdarīja, jo neviens cits tā nedarīja. Krekli tagad ir sabojāti un esmu vīlies,” sociālajā tīklā “Twitter” rakstīja fans.

Ziņa visai ātri ieguva popularitāti, cilvēkiem gan spiežot “patīk” pogu, gan daloties ar citiem. Kāds uzdeva jautājumu, kāpēc fans neapstādināja futbolistu. “Man to vajadzēja darīt. Es nožēloju, ka to nedarīju, taču biju vienkārši šokēts,” atbildēja Džastins. “Tuhels un vairāki citi futbolisti pagāja garām un pat nedomāja parakstīt kreklus. Vismaz es varu sevi mierināt, ka šis notikums uzlabojis cilvēkiem garastāvokli.”

Iespējams, ka ziņa būs kļuvusi tik populāra sociālajos tīklos, ka to pamanīs pats Pulisičs, vēlāk piedāvājot parakstīt kreklus. Amerikāņu futbolists, lai gan noslēdzis līgumu ar “Chelsea”, tika izīrēts “Borussia”, kur viņš jau spēlēja no 2016. līdz 2019. gadam.

sportapils