Indieši izveido neīstu kriketa līgu un apkrāpj krievu spēlmaņus

Ar mūsdienu tehnoloģiju palīdzību cilvēki var izdarīt likmes par dažādiem sporta veidiem visās pasaules malās. Šo situāciju savtīgiem nolūkiem izmantoja indieši, kuri izveidoja neīstu Indijas kriketa Premjerlīgu un apmānīja Krievijas iedzīvotājus, kuri veica likmes uz spēlēm.

Lauku strādniekus pavisam nesen pieķēra policija. Cilvēki centās atdarināt Indijas Premjerlīgu, lai tikai nopelnītu naudu. Jāteic, ka veiktās darbības bija visai profesionālas, jo krāpnieki pēc iespējas precīzāk centās atveidot Premjerlīgu.

Kā vēsta “India Times”, spēles notika kādā fermā nevis lielā stadionā. Bērni un fermeri vilka mugurā dažādu komandu kreklus, tādējādi tēlojot spēlētājus. Mači tika filmēti ar piecām HD kamerā, un notikumus varēja vērot “Youtube” platformā, turklāt bija arī tablo un komentētājs, kurš bija ļoti līdzīgs tam, kurš ikdienā komentē Premjerlīgas spēles.

Laukums izskatījās pamests, tas nebija apzaļumots, tomēr kaut kādā veidā izdevās pārliecināt Krievijas likmju veicējus likt naudu uz šiem mačiem. Tiešraidēs nekad nebija redzams laukums pilnā apmērā, taču fonā tika atdarinātas pūļa skaņas, līdz ar to, skatoties video, varētu šķist, ka mači patiešām norisinās vairāku tūkstošu cilvēku klātbūtnē.

Likmju pieņemšanai izmantoja kādu “Telegram” kanālu. Pēc tam, kad cilvēks veica likmi, ar rācijas palīdzību tika pavēstīts, kāda likme tika veikta. Informācija tika nodota arī tālāk, lai dalībnieki zinātu, kas jādara, lai nezaudētu nevienu centu. Interesanti, ka viltus spēles sākās trīs nedēļas pēc tam, kad īstā Indijas kriketa Premjerlīga noslēdza sezonu.

Indijā aizliegts veikt likmes uz kriketu. Pašlaik policija aizturējusi četrus cilvēkus, bet policijas ziņojums atklājis, ka ideja par neīstas līgas izveidošanu ienākusi prātā pēc tam, kad viens no organizatoriem bija strādājis kādā Krievijas bārā, kas bija slavens ar likmju veikšanu.

Viņš un vēl viens dalībnieks iepazīstināja krievus ar sporta veida niansēm un kopumā ieinteresēja veikt likmes uz kriketu. Pēc tam, kad krāpnieks atgriezās Indijā, viņš nolīga 21 darbinieku, lai tie tēlotu spēlētājus un tiesnešus.

sportapils