Komanda Saūda Arābijā piedāvā Ronaldu 250 miljonu eiro lielu algu

Joprojām ir daudz jautājumu par to, kur jauno sezonu uzsāks Portugāles futbola leģenda Krištianu Ronaldu. Iespējams, ka vismaz uz brīdi cīņā par futbolistu iesaistīsies kāda Saūda Arābijas komanda, kas būtu gatava atvērt maciņu.

Kā ziņo Portugāles medijs “CNN Portugal”, kāds vārdā nenosaukts klubs Vidējos Austrumos ir gatavs piedāvāt Mančestras “United” 30 miljonus eiro par pāreju, turklāt tas ir vairāk nekā “United” samaksāja pirms gada Turīnas “Juventus”.

Ja portugālis piekristu šādam transfēram, viņš vienas sezonas laikā saņemtu aptuveni 125 miljonus eiro jeb 250 miljonus divos gados! Apdalīts nepaliktu arī aģents, jo komanda šī darījuma ietvaros samaksātu aptuveni 25 miljonus arī spēlētāja pārstāvim.

Vasaras pirmajā mēnesī Ronaldu šokēja “United” komandu, pavēstot, ka vēlas karjeru turpināt citur, jo komanda aizvadītajā sezonā neizcīnīja vietu UEFA Čempionu līgā, kas turklāt ietekmē viņu arī finansiāli, jo atalgojums mērķa nesasniegšanas dēļ saruks par 25%.

Kopš sava pieprasījuma Ronaldu izlaidis komandas treniņus Mančestrā, kas it kā saistīti ar ģimenes apstākļiem, turklāt viņš nedevās līdzi uz pirmsezonas tūri Taizemē. Neskatoties uz Ronaldu vēlmi atstāt “United”, komanda negrasās viņu pārdot. Preses konferencē Bangkokā jaunais galvenais treneris Ēriks ten Hāgs paziņoja, ka portugālis joprojām ietilpst kluba plānos jaunajā sezonā.

“Esmu lasījis, taču saku, ka Krištianu nav izlikts pārdošanā, viņš ir daļa no mūsu plāniem un vēlamies kopā gūt panākumus,” sacīja treneris. “Es ar viņu aprunājos pirms parādījās šī problēma, bija dialogs un kopumā laba saruna.”

Pagājušajā sezonā Ronaldu kopā guva 24 vārtus, no kuriem 18 bija Anglijas Premjerlīgā. Ar iespēto viņš bija trešais rezultatīvākais spēlētājs Premjerlīgā, turklāt viņš tika iekļauts arī sezonas simboliskajā izlasē.

sportapils