Fani apsmej veidu, kā “Barcelona” paziņoja par jauno līgumu ar Dembelē

Viens no pasaules visu laiku labākajiem futbola klubiem “Barcelona” ticis apsmiets par to, kā tas paziņoja par jauna līguma parakstīšanu ar Usmanu Dembelē, norādot uz ilgstošajām finanšu problēmām, kas pārņēmušas komandu.

Francijas futbolista līgums ar “Barcelona” noslēdzās 30. jūnijā, un bija dažādas spekulācijas par to, kur viņš turpinās karjeru. Dembelē izlēma palikt Barselonā, parakstot divu gadu līgumu. Jaunais līgums paredz algas samazinājumu, tomēr iekļauti vairāki bonusi, kas balstīti uz parādīto sniegumu. Tiek ziņots, ka līgumā iekļauta arī izpirkuma maksa.

Ziņas par Dembelē palikšanu cirkulēja medijos kādu laiku, bet ceturtdienas rītā “Barcelona” pati pavēstīja par darījuma noslēgšanu. Video paziņojumā bija redzams, kā pie futbolista uzvārda bija rakstīts “2022”. Pēdējo ciparu viņš nodzēsa un ar marķieri pielika klāt “4”, tādējādi saprotot, ka līgums ir līdz 2024. gadam.

Video ideja nerezultējās ar labiem rezultātiem sociālajos tīklos, jo vairāki cilvēki sāka jokot par to, ka komandai nav pietiekami daudz naudas, lai izveidotu jaudīgu video ar paziņojumu, ka Dembelē paliek klubā.

“Skumji, viņiem nav naudas, lai samaksātu grafiskā dizaina komandai,” rakstīja kāds fans. “Paziņojums par savilktām jostām.” “Viņiem patiesi nav naudas, lai nolīgtu mārketinga komandu.” “Kad korporācijai ir naudas problēmas, kreatīvā komanda ir pirmā, kas tiek atlaista.” “Viņi ir tik nabadzīgi, ka paziņojumu veic uz tāfeles.”

Dembelē Barselonai pievienojās 2017. gadā. Līdz tam viņš pārstāvēja Dortmundes “Borussia”, un par spēlētāju “Barca” samaksāja 105 miljonus, taču nauda komandai bija, jo pirms tam klubs par 222 miljoniem eiro Parīzes “Saint-Germain” pārdeva Neimāru.

Piecu sezonu laikā francūzis devies laukumā 150 spēlēs, izceļoties ar 32 vārtiem un 34 rezultatīvām piespēlēm. Futbolists mocījies ar dažādiem savainojumiem, tomēr galvenais treneris Čavi joprojām uzticas Dembelē, neskatoties uz lielo konkurenci sastāvā.

sportapils