Futbolistam spēles laikā iemet ar zivi

Ja galvenajās Eiropas futbola līgās vasarā tiek ņemts pārtraukums, tad situācija otrpus okeānam ir citādāka. Dienvidamerikā un Ziemeļamerikā sezonas rit pilnā sparā, un neierasts incidents noticis Argentīnas čempionātā, jo kāds fans meta futbolistam ar zivi.

Desmitā jūlija diena bija īpaša Argentīnas čempionātā, jo savā starpā tikās divas Avelanedas pilsētas komandas – “Racing Club” un “Independiente”. Ierasts, ka derbijos laukumā valda liela spriedze. Arī šī spēle nebija izņēmums, un cīņa laukumā bija asa. Lai gan nebija sarkano kartīšu vai asumi starp spēlētājiem, tiesnesis spēles gaitā piešķīra astoņas dzeltenās kartītes.

Trakākais starpgadījums notika 49. minūtē. “Independiente” uzbrucējs Leandro Fernandess atradās tuvus skatītāju tribīnēm, un savu izdevību centās izmantot pretinieku līdzjutējs, kurš futbolista virzienā raidīja zivi, kas veiksmīgi sasniedza mērķi.

Zivs trāpīja Fernandesam pa seju, un viņš nekavējoties nokrita zemē. Apkārt futbolistam sastājās gan komandas biedri, gan pretinieki, turklāt ieradās arī medicīnas personāls, lai apskatītu spēlētāja veselības stāvokli. Ārsti ar nestuvju palīdzību nonesa Fernandesu nost no laukuma, taču vēlāk viņš bija atpakaļ.

Jau spēles astotajā minūtē “Racing Club” izvirzījās vadībā, un kopš tā laika rezultāts nemainījās. Mačs bija ļoti sīvs un fizisks, par ko liecina tas, ka komandas kopā pa vārtu rāmi izdarīja tikai astoņus sitienus. “Racing Club” ar 15 punktiem deviņās spēlēs ieņem 6. vietu spēcīgākajā valsts čempionātā, kamēr “Independiente” ierindojas 21. vietā 28 komandu konkurencē ar astoņiem punktiem.

Šī nav pirmā reize, kad līdzjutēji futbolistu virzienā raidījuši dzīvniekus. Savulaik leģendārais Luišs Figu pārgāja no “Barcelona” uz Madrides “Real”, un pirmajā spēlē “Camp Nou” pēc pārejas fani viņam meta virsū cūkas galvu. Pirms sešiem gadiem “Espanyol” līdzjutēji gribēja to pašu izdarīt Žerāram Pikē, taču viņš laukumā nedevās.

sportapils