Futbola mīla: pirmo reizi viņi satikās laukumā, bet drīz jau precēsies

Mēs neviens nezinām, kurā brīdī sastapsim cilvēku, kurš būs īstais un ar kuru vēlēsimies pavadīt kopā atlikušo dzīvi. To noteikti var arī teikt par Nīderlandes futbola pārstāvjiem, jo Džefs Hardevelds un Šona Šukrula pirms gada satikās laukumā, bet pavisam drīz jau mīs gredzenos, kļūstot par vīru un sievu.

Pagājušā gada 13. augustā “Emmen” komanda, kurā kā aizsargs spēlē Džefs Hardevelds, devās pie “Eindhoven”, lai aizvadītu spēli Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola čempionātā. Šukrula, kura par tiesnesi strādā kopš 2009. – 2010. gada sezonas, apkalpoja spēli kā ceturtā tiesnese.

Mača 91. minūtē Hardevelds saņēma sarkano kartīti par pēdējās cerības sodu, bet visā spēlē “Emmen” piedzīvoja neveiksmi ar 0:1. Neskatoties uz slikto iznākumu, Hardevelds maču atcerēsies ar patīkamām emocijām, jo, dodoties no laukuma, viņš uzskrēja virsū Šukrulai, un tas arī esot bijis brīdis, kad pāris pirmo reizi saticies, ziņo “Telegraaf”.

Četrus mēnešus vēlāk abi oficiāli paziņoja, ka ir pāris, ievietojot sociālajā tīklā “Instagram” bildes, kuri abi redzami kopā Romā. Attiecības attīstījušās strauji, jo maijā jau parādījās ziņas, ka pāris precēsies. “Viņa teica “jā”,” priecīgās vēstis turpat “Instagram” pavēstīja Hardevelds.

Šukrula ir viena no visaugstāk vērtētajām tiesnesēm Nīderlandē. Viņa bijusi atbildīga gan par Čempionu līgas spēlēm, gan Eiropas čempionāta, gan Pasaules kausa kvalifikācijas. 2019. gadā viņa saņēma otro FIFA tiesneša kategoriju, bet pirms kļuva par pirmo sievieti, kas tiesājusi spēcīgāko amatieru Nīderlandes čempionātu. Hardevelds un “Emmen” pagājušajā sezonā triumfēja 2. līgā un šosezon spēlēs augstākajā līgā.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeff Hardeveld (@jeffhardeveld)

sportapils