Jaunais PSG treneris ievieš striktus noteikumus

Starpsezonā Francijas labākā futbola komanda Parīzes “Saint-Germain” nomainīja galveno treneri, Maurisio Početino vietā ieceļot Kristofu Galtjē. Klubs gatavojas jaunajai sezonai, bet Galtjē “ķēries vērsim pie ragiem”, ieviešot stingrākus noteikumus futbolistiem.

Pagājušajā sezonā PSG kļuva par Francijas čempioni, labāko valsts komandas godu atgūstot pēc sezonas pārtraukuma. Tas, protams, ir pozitīvi, tomēr UEFA Čempionu līgā tika piedzīvots fiasko, jo pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā PSG izlaida 2:0 vadību summā pret Madrides “Real”.

Iepriekš Francijas flagmanis atradās Japānā, kur aktīvi gatavojās jaunajai sezonai, pie reizes Galtjē iepazīstinot futbolistus ar jaunajām darba metodēm. Kā vēsta “Marca”, galvenais treneris aizliedzis spēlētājiem izmantot mobilos telefonus brokastu un pusdienu laikā, tādējādi cenšoties futbolistus vairāk saliedēt kopā.

Visiem spēlētājiem brokastis jāēd kopā, lai nevarētu izveidoties atsevišķi grupējumi. Uz treniņiem jāierodas laika periodā starp plkst. 8:30 un 8:45. Ja bez nopietna iemesla tiek kavēts treniņš, spēlētājs tiek nosūtīts atpakaļ uz mājām.

Izmaiņas spēlētāji uztvēruši pozitīvi. Bijušas baumas par iespējamo Neimāra pāreju uz citu komandu un varētu domāt, ka galvenā trenera uzstādījumi varētu palielināt iespēju, tomēr esot tieši pretēji, jo brazīlietis neizrādot nekādus signālus, kas liecinātu par iespējamo noteikumu neievērošanu.

Četrās pārbaudes spēlēs pret Japānas komandām PSG izcīnījusi tikai un vienīgi uzvaras. Pēdējais pārbaudījums pirms jaunās sezonas sākuma būs 31. jūlijā, kad Francijas Superkausa ietvaros “Saint-Germain” tiksies ar “Nantes”.

sportapils