Makgregors debitēs aktiera lomā

Īrijas UFC cīkstonis Konors Makgregors jau drīzumā debitēs jaunā ampluā, jo viņš piedalīsies “Amazone Prime” veidotajā filmā “Road House”, kas uz ekrāniem bija jau 1989. gadā, kurā galveno lomu ieņems Holivudas aktieris Džeiks Džilenhols.

Filma būs stāsts par bijušo MMA cīkstoni, ko atveidos Džilenhols, kurš izlēmis turpināt karjeru kā apsardzes darbinieks kādā Floridas klubā, tomēr drīz vien saprot, ka viss redzētais šajā tropu paradīzē neatbilst patiesībai.

Plānots, ka Makgregors neatveidos savu tēlu, taču pagaidām oficiāli nav zināma īru sportista loma filmā. Jau šomēnes sāksies filmēšanas darbi Dominikānas Republikā, bet pēc oficiālās publicēšanas filmu varēs redzēt visi “Amazon Prime” klienti vairāk nekā 240 valstīs visā pasaulē.

Jau ilgāku laiku Holivuda vēlējās panākt vienošanos ar Makgregoru, taču īrs nebija gatavs piekrist jebkuram piedāvājumam, jo viņš gribēja, lai projekts būtu pareizā vieta viņam. Kad “Road House” veidotāji piedāvāja lomu Makgregoram, viņš noskatījās oriģinālu un pēc tam bija gatavs tikties ar producentiem. Pēc tikšanās īrs bija pilnībā gatavs iesaistīties filmēšanās procesā.

Lai gan uzsācis dalību jaunā projektā, Makgregora galvenais fokuss joprojām ir uz atgriešanos oktagonā, kurā viņš nav bijis kopš pagājušā gada jūlija, kad kājas lūzuma dēļ īrs izstājās pret Dastinu Porjē. Makgregors jau trenējas ar pilnu spēku un plāno aizvadīt cīņu šogad, potenciālo pretinieku lokā esot Maiklam Čandleram, Čārlzam Oliveiram, Neitam Diazam un citiem.

sportapils