Sievieti sajauc ar Anglijas izlases zvaigzni un pārsēdina uz biznesa klasi

Lieli svētki Anglijas futbola līdzjutējiem bija pagājušajā nedēļas nogalē, jo pirmo reizi vēsturē angļu dāmas kļuva par Eiropas čempionēm futbolā. Notikums bijis tik nozīmīgs Anglijā, ka stjuarte kādu pasažieri sajauca ar izlases līderi, pārceļot viņu uz biznesa klases sēdvietu.

Par galveno varoni finālā kļuva Hloja Kellija, kura papildlaikā guva vārtus un nodrošināja Anglijas panākumu ar 2:1 pret Vāciju. Viņa un pārējās komandas biedrenes kļuvušas par nacionālajām varonēm, tomēr labums no šī visa ir arī kādai anglietei Sofijai, kura lidoja atpakaļ uz universitāti Čikāgā.

“Par brīvu es tiku pārcelta uz biznesa klasi, jo stjuarte padomāja, ka esmu Hloja Kellija,” sociālajā tīklā “TikTok” ziņoja Sofija. Sofijai tika jautāts, ko viņa vēlētos pusdienās, uz ko jaunā dāma atbildēja: “Es īsti nezinu, kā te viss strādā.”

Pēc tam stjuarte jautāja Sofijai, kurai mugurā bija Anglijas izlases krekls, vai viņa pirms pāris dienām spēlēja finālā. “Tu izskaties pēc meitenes, kura guva vārtus,” teica stjuarte. Sofija gan bija atklāta un paziņoja, ka nav tā, par ko viņa tiek uzskatīta. “Tas ir labākais kompliments, ko man varētu pateikt,” sacīja Sofija.

Jaunās dāmas ceļš atpakaļ uz universitāti, protams, bija krietni citādāks nekā viņa bija sākumā iedomājusies. “Vai šis ir kā būt Hlojai Kellijai?” savā “TikTok” publikācijā ar pārdomām dalījās Sofija.

@irrelevantsoph Honoured #fyp #chloekelly #footballtiktok ♬ original sound – Sophie

@irrelevantsoph I am chloe kelly #chloekelly #fyp #soccer ♬ Aesthetic – Gaspar

sportapils