Džeika Pola Premjerlīgas prognozes izraisa negatīvu reakciju

Anglijas Premjerlīgas līdzjutējiem aizvadītā nedēļas nogale bija īpaša, jo sākās jaunā sezona. Protams, ka pirms tam savas prognozes izteica ļoti plašs cilvēku loks, ieskaitot “Youtube” personību un bokseri Džeiku Polu, kura prognozes raisīja cilvēkiem jautājumus.

Iepriekš 25 gadus vecais bokseris izteicās, ka neseko futbola notikumiem, tomēr pēdējos mēnešos publiskajā telpā viņš sevi pozicionējis kā “Liverpool” atbalstītāju. Bijušas fotogrāfijas, kur Polam mugurā ir Liverpūles krekls, un nav pārsteigums, ka viņš prognozē Jirgena Klopa pārstāvētās komandas uzvaru Premjerlīgā.

Otro vietu amerikānis atvēlējis pēdējo divu gadu čempionei Mančestras “City”, bet labāko četriniekā būšot arī “Tottenham” un Mančestras “United”. Piekto un sesto vietu ieņems Londonas komandas “Chelsea” un “Arsenal”, turklāt ļoti iespējams, ka “Arsenal” atvēlēta tik zema pozīcija tikai tā iemesla dēļ, ka viņa konkurentam KSI tā ir mīļākā komanda.

Pols uzskata, ka “West Ham United” būs vēl viena sekmīga sezona, jo tā finišēšot septītajā vietā, bet lielākais pārsteigums varētu būt “Aston Villa” atrašanās astotajā vietā. Vieta labāko desmitniekā tiek prognozēta arī Ņūkāslas “United” un Lesteras “City”.

Drīz vien ar viedokli dalījās futbola cilvēki, kuri uzskata, ka Pols dzīves laikā nav redzējis nevienu futbola maču. “Mančestras “United” atrašanās ceturtajā vietā norāda uz briesmīgām zināšanām par futbolu,” raksta kāds fans. “Pirms pieciem gadiem nevarēju iedomāties, ka Džeiks Pols domās, kurā vietā tabulā atradīsies “Aston Villa” un “West Ham”,” bilda kāds cits.

“Kāpēc Džeiks runā par futbolu?” neizpratnē bija sociālo tīklu lietotājs. “Ņemot vērā dažas prognozes, tavu vārdu vajadzētu samainīt uz Joke (no angļu valodas “joks” – aut.),” skarbs bija kāds futbola pazinējs.

Amerikāņa galvenā favorīte “Liverpool” nesekmīgi uzsāka jauno kampaņu, jo viesos nespēja tikt galā ar “Fulham”, nospēlējot 2:2. Divas reizes Liverpūle atspēlējās, turklāt kopumā izpildīja tikai par vienu sitienu vairāk vārtu virzienā nekā mājinieki. Nākamajā pirmdienā Liverpūlei pirmā spēle savā laukumā pret “Crystal Palace”.

sportapils