Mesi jau esot uzsācis sarunas par atgriešanos “Barcelona”

Lai gan aizvadītajā nedēļas nogalē sākās jaunā Francijas futbola čempionāta sezona, Parīzes “Saint-Germain” viens no līderiem Lionels Mesi un “Barcelona” jau pārrunājot iespējamo sadarbību, kas varētu sākties 2023. gadā.

Pašreizējais argentīnieša līgums ar “Saint-Germain” noslēgsies nākamā gada vasarā, tomēr Mesi līgumā iekļauts punkts, kas ļauj futbolistam pagarināt līgumu vēl uz sezonu. Svētdien radio “El Club de la Mitjanit” tika pavēstīta informācija, ka Barselonas prezidents Žuans Laporta uzsācis sarunas ar Mesi pārstāvjiem, kuru priekšgalā atrodas futbolista tēvs un aģents Horhe Mesi.

Tiek ziņots, ka Mesi labprāt atgrieztos “Barcelona” un pavadītu karjeras pēdējās sezonas komandā, kurā viņš kļuva par visas pasaules superzvaigzni. Barselonas sistēmai viņš pievienojās jau 13 gadu vecumā, bet pirmās komandas rindās argentīnietis izcīnīja neskaitāmus individuālos un komandas titulus.

Baumas par spēlētāja iespējamo atgriešanos pastiprina arī komandas prezidenta izteikumi nesenā intervijā. “Es darīju to, kas bija nepieciešams, lai komandas intereses liktu virs labākā spēlētāja vēsturē. Pazīstu Leo kopš mazotnes, mīlu viņu,” teica Laporta.

“Jūtos, ka man ir morālais parāds pret labāko spēlētāju vēsturē. Darīšu visu iespējamo, lai Mesi būtu labākais karjeras noslēgums ar “Barcleona”. Es labprāt to izdarītu. Tas nebūs viegli, bet ar pareizo stratēģiju tas būtu iespējams.”

Jauno sezonu Mesi un PSG iesākuši lieliski. Sestdienas vakarā Parīze sagrāva “Clermont Foot” ar rezultātu 5:0, un tieši Mesi bija viens no galvenajiem panākuma kaldinātājiem, jo viņš guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli. Interesanti, ka visā pagājušajā sezonā kopumā Mesi Francijas čempionātā guva tikai sešus vārtus.

sportapils