Futbolists pēc mača fanam uzdāvina “Rolex” pulksteni

Anglijas Premjerlīgas pirmā kārta aizvadīta. Protams, ka sekmes katrai komandai bija citādākās, bet Ņūkāslas “United” pārspēja jauniņo “Nottingham Forest” ar 2:0, un pēc spēles pie īpašas dāvanas no Alana Seinta-Maksimina tika kāds līdzjutējs.

Ņūkāsla 20 minūšu laikā otrajā puslaikā guva divus vārtus, un liels nopelns uzvarā arī Seintam-Maksiminam, kurš laukumā pavadīja 89 minūtes, izdarīja divus sitienus pa vārtiem, kā arī bloķēja vienu sitienu.

25 gadus vecais Francijas spēlētājs bija ļoti labā noskaņojumā pēc mača. Daudzi līdzjutēji gribēja satikt savus varoņus, bet vienam fanam, kuram rokās bija Francijas karogs ar Seinta-Maksimina uzvārdu un numuru virsū, spēlētājs pasniedza kasti, kurā atradās “Rolex” pulkstenis. “Šie pateicības apliecinājumi ir mazākais, ko es varu darīt, lai pateiktos jums par lielo atbalstu,” savā “Instagram” profilā rakstīja futbolists.

Pēc tam ar emocijām “Twitter” platformā padalījās Stīvs Datons jeb cilvēks, kurš tika pie pulksteņa. “Tajā brīdī es paliku bez valodas. Sākotnēji domāju, ka viņš nāk sniegt autogrāfu un uzņemt fotogrāfijas ar bērniem. Joprojām esmu šokā un nevaru viņam pienācīgi pateikties.”

Šī nav pirmā reize, kad viņš iepriecina kādu fanu ar pulksteni, jo tas pats notika arī 2021. gadā. Pēc tam, kad komanda bija izcīnījusi pirmo Premjerlīgas uzvaru sezonā, viņš izkāpa no automašīnas un pasniedza fanam pulksteni, kura vērtība bija nepilni 2,5 tūkstoši eiro. Komandai Seints-Maksimins pievienojās 2019. gadā, un kopš tā laika viņš kļuvis par fanu favorītu ne tikai labās sirds dēļ, bet arī izveicīgo darbību laukumā dēļ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Allan SAINT-MAXIMIN (@st_maximin)

sportapils