“Ajax” zvaigzne gūst savainojumu aplaupīšanas laikā

Neilgi pirms jaunās sezonas sākuma nepatīkamus brīžus piedzīvoja Amsterdamas “Ajax” viens no līderiem Dušans Tadičs, kuru netālu no mājām Amsterdamā centās aplaupīt, kā rezultātā futbolists iedzīvojās savainojumā.

Kā vēsta Nīderlandes medijs “De Telegraaf”, pie Tadiča devās divi bruņoti laupītāji ķiverēs, un starpgadījums notika Amsterdamas dienvidos naktī uz 28. jūliju. Tiek apgalvots, ka laupītāji aplenca futbolistu brīdī, kad viņš netālu no savām mājām izkāpa no automašīnas.

Spēlētājs centās aizbēgt pēc tam, kad saprata, ka situācijai nebūs labs iznākums, tomēr pēc īsa skrējiena laupītāji viņu noķēra. Notika savstarpēja cīņa, un laupītāji, atsaucoties uz ziņojumu, vēlējās tikt pie Tadiča pulksteņa, kas viņam bija uz rokas.

Tadičam izdevās atvērt viena laupītāja ķiveres vizieri un iesist. Incidenta rezultātā futbolists guva nelielu savainojumu. Ja futbolists “Ajax” pēdējā pārbaudes spēlē nedevās laukumā, tad Nīderlandes čempionāta pirmajā mačā viņš spēlēja, pavadīja laukumā visas 90 minūtes, atdeva rezultatīvu piespēli un palīdzēja komandai izcīnīt uzvaru ar 3:2.

Starpsezonā nepatīkamu situāciju piedzīvoja cits “Ajax” spēlētājs Muhameds Ihatarens, kurš valsts čempionvienībā nonācis īres rezultātā no Turīnas “Juventus”. 20 gadus vecais futbolists nedevās uz treniņnometni Austrijā, jo komanda apgalvoja, ka viņš neesot labā fiziskā formā.

“De Telegraaf” gan atklāja, ka iemesls esot pavisam cits. Ihatarenam esot ticis gan draudēts, gan viņš ticis iebiedēts, tāpēc “Ajax” esot lēmusi viņu labāk atstāt mājās. Lai gan nav zināms, kas tieši draudējis, tas neesot bijis no līdzjutēju puses.

sportapils