Futbolists netiek uz savām kāzām, pie altāra dodas viņa brālis

Profesionālo sportistu dzīves ritms ir tāds, ka bieži nākas palaist garām svarīgus notikumus. Zviedrijas komandas “Malmo” futbolistam Muhamedam Bujam Turajam gadījās tā, ka viņš nevarēja piedalīties pats savās kāzās un nācās lūgt brāļa palīdzību.

27 gadus vecais futbolists kopš 2020. gada spēlēja Ķīnas čempionātā, bet šajā starpsezonā pievienojās “Malmo”, ko UEFA Čempionu līgas 2. kvalifikācijas kārtā no tālākas cīņas izslēdza Viļņas “Žalgiris”, tādējādi zviedru klubam turpinot cīņu par iekļūšanu Eiropas līgas grupu turnīrā.

Komanda par spēlētāja pievienošanos paziņoja 22. jūlijā, savukārt kāzu ceremonija, kura bija Rietumāfrikas valstī Sjerraleonē, norisinājās dienu iepriekš – 21. jūlijā. “Malmo” vēlējās, lai Turajs ar jaunajiem komandas biedriem iepazīstas ātrāk, tāpēc spēlētājs nevarēja ierasties pats uz savām kāzām.

Lai pilnībā neizbojātu visu, viņš lūdza sava brāļa palīdzību, lai dotos pie altāra. Sociālajos tīklos futbolists ievietoja trīs fotogrāfijas, kurās redzams kopā ar sievu, taču vēlāk viņš apstiprināja, ka attēli uzņemti iepriekš. “Izskatās, ka esmu kāzās, tomēr tā nav taisnība. Lūdzu sava brāļa palīdzību, lai viņš reprezentē mani kāzās.”

Interesanti, ka kopš brīža, kad futbolists ieradās Zviedrijā, viņš savu sievu nemaz nav saticis. “Es centīšos, lai viņa tiek līdz Zviedrijai un Malmei, lai mēs varētu būt kopā. Viņa dzīvos kopā ar mani šeit.” Runājot par medusmēnesi, tad Turajam bija citas prioritātes. “Vispirms mums jāuzvar čempionātā un tad varēsim doties medusmēnesī.”

Pirms pāris gadiem Turajs jau bija ziņu virsrakstos, jo izteicās, ka savainojumu, pārstāvot nacionālo izlasi, guvis melnās maģijas dēļ. “Vietējā daktere apgalvoja, ka kājas īkšķa traumu guvu tādēļ, ka uzkāpu virsū garīgajam objektam nometnes laikā. Tas esot noticis tāpēc, ka kāds cilvēks vēlējies, lai saslimstu ar ziloņa slimību, kas iznīcinātu manu karjeru. Daktere sacīja, ja dotos uz slimnīcu ārstēt savainojumu vai pielietotu tradicionālo medicīnu, mana karjera būtu beigusies.”

sportapils