Būtu pasaules rekords: spēlētājs iepazīstināšanas laikā ar faniem gandrīz satraumējas

Francijas futbola čempionāta jaunā sezona ir sākusies, bet “Marseille” šonedēļ pavēstīja par čīliešu spēlētāja Alekša Sančesa pievienošanos komandai. Viss varēja nebūt tik pozitīvi, jo iepazīstināšanas ar faniem laikā futbolists gandrīz tika pie savainojuma.

Pirms diviem gadiem visu laiku rezultatīvākais Čīles spēlētājs pievienojās Milānas “Inter”, tomēr vārtu gūšanas reputāciju viņam tur neizdevās apliecināt. Lai gan vēl bija spēkā līgums uz gadu, “Inter” un Sančess vienojās par līguma pārtraukšanu priekšlaicīgi, turklāt klubs esot samaksājis futbolistam aptuveni piecus miljonus eiro.

Ilgi jauns klubs nebija jāmeklē, jo jau dienu vēlāk “Marseille” pavēstīja, ka pastiprinājusi rindas ar čīlieti. Lai varētu noslēgt līgumu, spēlētājam vajadzēja vēl iziet medicīniskās pārbaudes, taču uz brīdi šis bija uz lielas jautājuma zīmes.

Uz ielas bija sapulcējušies simtiem komandas atbalstītāju, kuri vēlējās sveikt Sančesu ar pārcelšanos uz Marseļu. Tērpies kluba formastērpā, Sančess izskrēja ārā uz ielas, lai sasveicinātos. Segums nebija tas labākais, jo uz tā atradās dažādi priekšmeti, un futbolists uz viena no tiem uzkāpa, tādējādi gandrīz samežģot potīti.

Blakus viņam atradās apsardzes darbinieks, kurš palīdzēja čīlietim nenokrist, kurš turpināja ceļu, tādējādi kliedējot bažas par potītes savainojumu. Kāds cilvēks “Twitter” platformā jau rakstīja: “Sančess varēja kļūt par rekordistu ar visu laiku ātrāko savainojumu jaunajā komandā futbola vēsturē.”

Marseļas komanda jauno Francijas futbola čempionātu iesāka ļoti sekmīgi, jo savā laukumā ar 4:1 tika pārspēta “Stade de Reims”. Pagājušajā sezonā Marseļa izcīnīja otro vietu, kas ļaus šoruden spēlēt UEFA Čempionu līgā, bet ar Sančesa pievienošanos noteikti mērķis ir iekost flagmanim Parīzes “Saint-Germain”.

sportapils